OFICIAL: Simona Halep revine pe terenul de tenis. Când şi unde va juca fostul lider WTA primul meci după 663 de zile VIDEO

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, va reveni pe terenul de tenis pe 15 iunie 2024, marcând astfel primul său meci în fața fanilor după o pauză de 663 de zile. Acest moment special va avea loc în cadrul celei de-a 5-a ediții a Sports Festival, găzduită în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

18 ian. 2024, 18:44
OFICIAL: Simona Halep revine pe terenul de tenis. Când şi unde va juca fostul lider WTA primul meci după 663 de zile VIDEO
OFICIAL: Simona Halep revine pe terenul de tenis. Când şi unde va juca fostul lider WTA primul meci după 663 de zile

OFICIAL: Simona Halep revine pe terenul de tenis. Alături de fostul lider WTA, vor participa la eveniment și legende ale tenisului precum Steffi Graf (54 de ani), Andre Agassi (53 de ani) și Andrei Pavel (49 de ani).

Simona Halep, suspendată din circuitul WTA din cauza acuzațiilor de dopaj, a fost invitată să facă echipă cu Andrei Pavel într-un meci al legendelor, alături de Steffi Graf și Andre Agassi. Într-un clip video inedit, Simona Halep îi transmite invitația lui Steffi Graf, exprimându-și entuziasmul pentru acest eveniment.

Pentru Simona Halep, acest meci demonstrativ va reprezenta o oportunitate de a se întoarce în lumina reflectoarelor și de a juca în fața unor tribune pline. Deși suspendată,  sportivas-a menținut în formă și s-a antrenat intens la Dubai alături de noul său staff.

Citeşte şi: Verdictul specialistului în cazul recursului Simonei Halep la TAS: „Sunt şanse să-i reducă suspendarea, dar nu semnificativ. Există multe elemente ştiinţifice”

Simona Halep a fost extrem de entuziasmată să participe la Sports Festival, exprimându-și bucuria prin intermediul unui comunicat oficial: „Am trăit momente speciale la Cluj, pe acel teren minunat amenajat în cadrul Sports Festival. Abia aștept să mă reîntorc și să joc acolo, alături de Andre Agassi și Steffi Graf”.

Evenimentul a stârnit deja un interes considerabil, iar primele 1.000 de bilete au fost vândute în doar 6 ore. Restul biletelor sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului.

Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, nu a mai jucat în fața fanilor români de mai bine de doi ani. Ultima sa apariție a fost în 2021, la Transylvania Open, unde a pierdut finala. Meciul demonstrativ de pe 15 iunie va marca o revenire așteptată și un moment special pentru fanii Simonei Halep.

Citeşte şi: Veste uriaşă primită de Simona Halep de la TAS. Ce a decis tribunalul de la Lausanne în legătură cu suspendarea pentru dopaj

În ciuda suspendării pentru încălcări ale regulamentului antidoping, Simona Halep a decis să conteste decizia la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) și va fi audiată la Lausanne în perioada 7-9 februarie 2024.