Anamaria Prodan, gestul incredibil în plin scandal de divorţ. Întâlnire de taină cu „chirurgul sufletelor” FOTO

Anamaria Prodan este dispusă la orice pentru a-şi salva căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf. Vedeta a negat de fiecare dată că soţul ei ar avea o relaţie extraconjugală, deşi au apărut imagini cu presupusa amantă a antrenorului de la CS Universitatea Craiova.

24 sept. 2021, 11:27
Anamaria Prodan, gestul incredibil în plin scandal de divorţ. Întâlnire de taină cu „chirurgul sufletelor” FOTO

Anamaria Prodan, gestul incredibil la care a recurs în plin scandal de divort. Ultimul gest al sexy-impresarei a surprins pe toată lumea.

Anamaria Prodan, gestul incredibil la care a recurs în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan vrea să își găsească liniștea sufletească, după mai multe luni în care numele său și al soțului ei a fost tot mai vehiculat în presa mondenă. De aceea a apelat la părintele Ciprian Grădinaru de la Mânăstirea Sihăstria. Momentul a fost imortalizat de impresară, care a distribuit ulterior fotografia pe InstaStory. Preotul, supranumit „chirurgul sufletelor”, este un personaj destul de cunoscut în rândul vedetelor, care au apelat în mai multe rânduri la ajutorul acestuia, pentru harul prezicerii și pentru că rugăciunea rostită de dânsul izgonește pe Satana. Biserica în care slujește acesta se află în București, lângă Hotelul Marriott, iar locația făcută din lemn este de cele mai multe ori neîncăpătoare.

Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante: „Eşti fierbinte”

Anamaria Prodan a negat de fiecare dată că ar avea problemele în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf şi că cei doi ar urma să divorţeze, deşi au apărut și imagini cu antrenorul celor de la CSU Universitatea Craiova cu presupusa amantă. Mai mult, sexy-impresara nu s-a ferit niciodată să arate dovezile de iubire din partea lui Laurenţiu Reghecampf, deși atmosfera dintre cei este destul de tensionată.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe. Ce i-a transmis impresara de ziua lui de naştere