Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe. Ce i-a transmis impresara de ziua lui de naştere

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj pentru Reghe, cu ocazia zilei sale de naştere. În ultima vreme, familia impresarei a fost în atenţia publicului, după ce s-a spus că cei doi sunt la un pas de divorţ, lucru negat vehement de fiica Ionelei Prodan.

20 sept. 2021, 18:25
Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe. Ce i-a transmis impresara de ziua lui de naştere
Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe. La împlinirea vârstei de 46 de ani, antrenorul are o căsnicie alături de impresară, care îi arată dragostea de fiecare dată când are ocazia.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, postarea ANULUI! Sexy impresara aruncă în aer scandalul divorţului. Alexa: „O soţie rea te poate distruge!”

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe

De ziua lui, aceasta nu a trecut cu vederea evenimentul și a postat imediat un mesaj. „TE IUBIM SOARELE NOSTRU! Suntem un întreg. LA MULȚI ANI SUFLET DE VIS! LA MULȚI ANI UNIVERSUL NOSTRU„, este mesajul scris de Anamaria Prodan pe Instagram.

Ce se întâmplă cu divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghe

Au apărut și vești despre motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu și-a continuat demersul divorţului. Potrivit Voxbiz.ro, actele de divorț le ține încă la sertar pentru că își dorește să rămână concentrat pe ceea ce se întâmplă în cariera lui de antrenor. Aşteaptă să se mai calmeze apele, pentru că nu vrea să provoace un alt scandal.

E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu, în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit.

Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva. Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie. E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit.

Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, declara în urmă cu ceva timp Anamaria Prodan.