Anamaria Prodan i-a cunoscut întreaga familie lui Ronald Gavril: „Cred eu că nimic nu este întâmplător pe pământul ăsta”

Anamaria Prodan a cunoscut-o pe mama lui Ronald Gavril, iubitul ei. Impresara a dezvăluit ce părere are despre frații, sora și mama pugilistului.

16 apr. 2024, 08:33
Anamaria Prodan i-a cunoscut întreaga familie lui Ronald Gavril: „Cred eu că nimic nu este întâmplător pe pământul ăsta”

Anamaria Prodan e foarte implicată în relația cu Ronald Gavril, care devine din ce în ce mai serioasă. Impresara i-a cunoscut familia și rudele și a uimit-o asemănarea dintre mama acestuia și propria ei mamă. Pasiunea pentru dans și muzică populară au făcut relația să fie și mai solidă.

Citește și Mihaela Bilic a dezvăluit meniul pentru alcalinizare. Ce alimente trebuie să mâncăm pentru o stare bună de sănătate

”Mama lui Ronald, doamna Eugenia, în tinerețe a făcut dansuri populare și a cântat muzică populară. Cred eu că nimic nu este întâmplător pe pământul ăsta pentru că și Ronald, și mama, și familia lui ascultă muzică populară, dansează pe muzică populară. Mie acasă Ronald când vine de la antrenament îmi pune muzică populară, noi asta ascultăm în casă.”, a spus Anamaria Prodan.

În ceea ce-i privește pe ceilalți membri ai familiei lui Ronald Gavril, Anamaria Prodan a spus: „Sunt superbi, și frații lui tot campioni, și sora lui o femeie minunată, cu o familie de vis, și nepoții crescuți incredibil și tatăl care pictează ca nimeni altul, o familie minunată. A fost o surpriză minunată, nu mi-a trebuit altceva, decât prezența lui”.

Citește și Anamaria Prodan și-a făcut tatuaje noi: „Acolo o să fie durerea mare”. Impresara le-a arătat fanilor ce modele a ales

Anamaria Prodan a fost cerută de soție! Ronald Gavril a făcut pasul cel mare. ”Meriți tot ce e mai frumos”

Anamaria Prodan a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril! Sportivul și-a luat inima în dinți și a decis să o ceară de nevastă pe impresară.

Impresara a părut foarte emoționată de gestul luptătorului și a răspuns cu un ”Da”, fără prea multe rețineri. Mai mult decât atât, momentul emoționant a fost și filmat, iar piesa de bază a clipului a fost ”I love you”, un renumit hit al celebrei Celine Dion.

”Dragul meu”, a scris Anamaria Prodan, la postarea cu Ronald Gavril, care a adunat aproape 3.000 de aprecieri în mediul online.