Anamaria Prodan îi dă o lovitură devastatoare lui Gigi Becali. „O să facă atac de panică!”

Anamaria Prodan (50 de ani) l-a atacat dur pe Gigi Becali după remarcile sexiste ale patronului de la FCSB referitoare la arbitra Iuliana Demetrescu.

13 mai 2023, 09:27
Anamaria Prodan îi dă o lovitură devastatoare lui Gigi Becali. „O să facă atac de panică!”
Anamaria Prodan îi dă o lovitură devastatoare lui Gigi Becali. "O să facă atac de panică!"

Anamaria Prodan îi dă o lovitură devastatoare lui Gigi Becali. Prezentă la partida dintre FC Voluntari și FC Botoșani, impresara a făcut trimitere la faptul că sora lui Gigi Becali, care a preluat acțiunile clubului, va trebui să aibă primul cuvânt la echipă.

„Din punctul meu de vedere, un om care vorbește astfel, trebuie să plătească. La fel a vorbit și de mine în aceeași manieră și a plătit. Am câștigat procesul cu Gigi Becali și a fost nevoit să plătească. Acum, că sora lui este patron, o să vorbiți cu o femeie. Mă gândesc că o să facă atac de panică, când o să vorbească o femeie tot despre fotbal. Ar trebui promovat altceva pentru că au trecut vremurile cu datul peste cap, amenințările și cu bătaia de joc”, a spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Cum arată, de fapt, Anamaria Prodan la 50 de ani. Au apărut imagini din vacanţa din Grecia, unde a fost cu noul iubit

„Am văzut meciul Voluntari – Mioveni. Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren. Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia. Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin!”, este declaraţia pentru care Gigi Becali a fost convocat în faţa Comsiei de Disciplină şi Etică a FRF.

Citeşte şi: Cât va dura relația cu iubitul misterios? Anamaria Prodan a încălcat sfatul venit de la Carmen Harra: „Să-şi ţină secretă relaţia!”

Noul patron în acte al lui FCSB este Domnica Geambazi, sora lui Gigi Becali și mama lui Vasile Geambazi, fost finanțator la Academica Clinceni și Unirea Constanța.