Cât va dura relația cu iubitul misterios? Anamaria Prodan a încălcat sfatul venit de la Carmen Harra: „Să-şi ţină secretă relaţia!”

Anamaria Prodan nu l-a uitat pe Laurenţiu Reghecampf, dar a făcut paşi importanţi către o nouă relaţie. Carmen Harra a făcut previziuni despre ea chair înainte să se afle cine este misteriosul iubit.

30 apr. 2023, 15:08
Cât va dura relația cu iubitul misterios? Anamaria Prodan a încălcat sfatul venit de la Carmen Harra: „Să-şi ţină secretă relaţia!”

Anamaria Prodan, impresar FIFA, s-a afișat pentru prima dată cu noul partener la petrecerea aniversară a Lenei Enache, soția fotbalistului Gabriel Enache și fina impresarei.

Originar din Tulcea, Flavius Nedelea are afaceri imobiliare în Constanța și deține un hotel și un restaurant în Capitală.

Într-un interviu, Anamaria Prodan a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Flavius Nedelea și a vorbit despre planurile  alături de acesta.

„Am fost cu un grup de prieteni în restaurantul lui și de atunci am rămas împreună, direct. E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi, care știu ce vor, care trăiesc fiecare moment frumos. După furtună iese soarele întotdeauna.

Iau viața așa cum vine. Nu îmi fac planuri cum văd în toate ziarele, de nuntă. Am învățat să nu îmi mai fac planuri, am făcut asta de două ori și niciodată nu a ieșit. Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc”, a spus Anamaria Prodan.

Ce planuri de viitor au Anamaria Prodan și Flavius Nedelea. Impresara, mai sinceră ca oricând: „Avem responsabilități foarte mari”

A trecut deja mult de atunci, iar Anamaria Prodan a postat poze, i-a făcut declaraţii publice şi a apărut în diverse ipostaze alături de bărbatul cu care l-a înlocuit pe Laurenţiu Reghecampf.

Înainte de confesiuni, Carmen Harra a făcut o serie de previziuni despre cuplul aflat în centrul atenției în lumea mondenă, anume Anamaria Prodan și noul ei iubit. În emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”, Harra a menționat că Anamaria Prodan și-a regăsit drumul, după suferințele lungi prin care a trecut, dar și că această relație îi este benefică, poate chiar cel mai bun lucru care i se poate întâmpla.

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni despre relația actuală Anamariei Prodan. Astfel, aceasta a declarat că este vorba despre un cuplu fericit, care s-a unit la timpul potrivit.

„După atâta amărăciune care a fost în sufletul ei, această relație îi face enorm de bine. Cui pe cui se coate, iar ea asta face. Merită, e o fată deșteaptă, descurcăreață. Numai ideea în sine de a avea pe cineva lângă ea, care să o susțină, care să îi ridice moralul, să o ajute să nu se mai gândească la lucrurile triste și dureroase care au afectat-o.

Este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla la ora actuală. Cred că această relație este benefică pentru ea, că acest om este bun în viața ei și vreau să o văd că face tot posibilul să fie bine între ei doi.”, a declarat Carmen Harra.
a href=”https://www.romaniatv.net/anamaria-prodan-se-marita-cu-flavius-nedelea-impresara-a-facut-dezvaluiri-am-o-credinta-habotnica-in-dumnezeu_7420086.html”>Anamaria Prodan se mărită cu Flavius Nedelea? Impresara a făcut dezvăluiri: „Am o credință habotnică în Dumnezeu!”
Carmen Harra a mai mărturisit faptul că e de părere că impresara a beneficiat de un ajutor divin și anume mama ei. După o durere imensă în urma divorțului de Laurențiu Reghecampf, noul iubit era fix ce avea nevoie.

„Este anul perfect să fie cu cineva. Dacă îl alegea anul viitor spuneam că nu are nicio șansă.

Acest moment este bun. Avea nevoie de așa ceva. Ea a suferit enorm, nimeni nu s-a gândit la suferința ei. Era evident, îi plângea inima. Lumea media i-a agravat suferința, pentru că a fost obligată zi de zi să vorbească despre acest divorț. Nu s-a putut vindeca, a devenit cumva obsedată de ce i se întâmplă. Avea nevoie de o salvare. Mama ei a îndreptat-o spre cineva. Vreau să își țină secretă această relație. Mai bine să o țină pentru ea.”, a explicat Carmen Harra, la Online Story.