Anamaria Prodan îl demolează pe Gigi Becali: „Este un fariseu. Mă rog pentru sufletul lui chinuit și mic”

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man, iar fotbalistul va fi obligat să-i achite acesteia daune de aproximativ 500.000 de euro.

30 ian. 2024, 10:43
Anamaria Prodan îl demolează pe Gigi Becali: „Este un fariseu. Mă rog pentru sufletul lui chinuit și mic”

Gigi Becali a reacționat dur la auzul acestei vești, spunând că impresara n-ar trebui să primească niciun ban și a anunțat că Dennis Man va merge la Curtea Supremă în speranța că va câștiga procesul.

Reacția patronului de la FCSB a declanșat un atac virulent din partea fostei soții a lui Reghecampf, care l-a făcut praf pe omul de afaceri.

„Mă distrez când vorbește. Între credința în Dumnezeu și răutate sau prostie este ceva uriaș. Gigi încă nu știe ce este credința. Dacă ridici biserici și ești rău la suflet, minți, batjocorești, păcălești și esti trufaș nu ai cum în 10.000 de vieți să stai alături de Dumnezeu.

Gigi azi la ce face și ce vorbește este fariseu. Păcat pentru că își dorește mult să convingă lumea căci este altceva decât ce arată. Sfatul mea este să urce pe Athos și să facă un efort să înțeleagă ce înseamnă credința și Dumnezeu. Îmi doresc enorm să reușească să se apropie de Dumnezeu în adevăratul sens al cuvântului și poate înțelege pe final de viață ca batjocura pe care o face față de toți cei ce stau pe lângă el le va experimenta în scurt timp pe pielea lui. În rest, ce să comentez?

Păi eu vorbesc despre lege cu Gigi? Vorbesc și eu cu avocați. Cu judecători. Cu oameni cu facultăți. Ce să vorbesc cu Gigi? Ce subiecte comune să avem? Diferența este de la cer la pământ între noi. Dacă îl întreb despre pian, mă întreba ce este ăla…

Nu prea avem subiecte. Subiectele lui favorite sunt bârfele, jignirile, răutățile, minciunile, măreția nejustificată și nesusținută de nimic. Să-i dea Dumnezeu sănătate și putere să își îndrepte viața. Ce-mi doresc mie îi doresc și lui. Și mă rog pentru sufletului lui foarte chinuit și mic”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Gigi Becali a pus-o la colţ pe Anamaria Prodan. Impresara l-a dat în judecată pe Dennis Man, atunci când acesta a reziliat contractul cu ea pentru a semna cu fraţii Ioan şi Victor Becali, chiar înaintea transferului său la Parma.

Gigi Becali a pus-o la colţ pe Anamaria Prodan: „Nu merită! Nu a făcut nimic!”. 

 

Dennis Man tocmai a aflat că judecătorii i-au respins procedura de suspendare a executării silite, astfel că trebuie să îi achite Anamariei Prodan aproape 500.000 de euro: 350.000 de euro a cerut impresara, conform unei claute de reziliere trecută în contractul de reprezentare, dar s-ar adăuga şi dobândă pentru toată perioada, 150.000 de euro!

„Respinge cererea formulată de petentul Man Dennis privind suspendarea executării deciziei nr. 1423A din 2 noiembrie 2023, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a IV a civilă în dosarul nr. 770/93/2021. Dispune restituirea cauţiunii, în cuantum de 15.229 lei, achitată conform recipisei de consemnare nr. 209873075/1 din 17 ianuarie 2024, emisă de CEC Bank Sucursala Piaţa Victoriei, înregistrată în Registrul de valori al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la poziţia nr. 172 din 18 ianuarie 2024 şi depusă la Casa de valori a instanţei. Definitivă”, se arată în decizia instanţei.

Gigi Becali a dezvăluit că impresara nu a fost implicată în transferul internaţionalului român la Parma, astfel că aceasta nu ar trebui să primească niciun ban.

„Nu poți să dai bani unui om care nu a făcut nimic. Au făcut recurs la Curtea Supremă și vor câștiga acolo. Cum să dai bani la un om care nu merită? Vor câștiga acolo și gata. Ce implicare să am eu, am semnat eu cu ea, aveam eu nevoie de impresar?”, a declarat Gigi Becali, conform Playsport.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a ajuns la vorba lui Gigi Becali. Atac la adresa lui Reghecampf: „Dacă o iei pe a treia e blestem!”