Anamaria Prodan a ajuns la vorba lui Gigi Becali. Atac la adresa lui Reghecampf: „Dacă o iei pe a treia e blestem!”

Anamaria Prodan, o figură cunoscută pentru puterea și determinarea ei, a făcut publică recent opinia sa privind căsătoriile multiple, într-o postare pe rețelele de socializare. Aceasta și-a exprimat acordul cu Gigi Becali, patronul lui FCSB, care a criticat bărbații care își părăsesc soțiile pentru alte femei.

26 dec. 2023, 10:45
Anamaria Prodan a ajuns la vorba lui Gigi Becali. Atac la adresa lui Reghecampf: „Dacă o iei pe a treia e blestem!”
Anamaria Prodan a ajuns la vorba lui Gigi Becali. Atac la adresa lui Reghecampf: "Dacă o iei pe a treia e blestem!"

Anamaria Prodan a ajuns la vorba lui Gigi Becali. Impresionată de declarațiile lui Gigi Becali, Anamaria Prodan a repostat un video pe Instagram, unde latifundiarul din Pipera aduce în discuție consecințele alegerilor bărbaților în ceea ce privește căsătoriile multiple. Gigi Becali afirmă că dacă un bărbat renunță la prima soție pentru a-și găsi una mai frumoasă, acesta riscă să atragă asupra sa un blestem. Conform latifundiarului, prima soție este un dar divin, iar a doua reprezintă mila.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, program strict în fiecare zi. Se trezește la 6 dimineața și doarme câteva ore pe noapte: „Nu e ușor să fii bogat”

„Băi, nebunule, păi, dacă tu ai lăsat-o pe nevasta ta și iei una mai frumoasă, o să ai tu fericire? Păi, bă, ți-a dat Dumnezeu dar. Ai aruncat darul lui Dumnezeu, că prima soție e dar, orice s-ar întâmpla. Poți s-o iei și pe a doua, a doua este mila. Dumnezeu din milă de bărbat, care e nemernic, nu-l lasă fără soartă, fără femeie, că așa i-a legat. Păi, dacă o mai lași și pe a doua și o iei pe a treia… a treia e blestem!”, a declarat Gigi Becali.

Această postare vine în contextul divorțului Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf, care a decis să o părăsească pentru Corina Caciuc, cu care avea o relație extraconjugală.

Citeşte şi: Gigi Becali, show ca pe vremuri la cununia lui Ianis Hagi. Patronul FCSB s-a dezlănțuit pe ringul de dans VIDEO

În prezent, Anamaria Prodan se pregătește să revină pe micul ecran cu un nou reality show la Antena 1, intitulat „!Anamaria Prodan: Punct și de la capăt!”. Acesta va fi difuzat în prime-time în zilele de sâmbătă și duminică și va prezenta viața impresarei și a celor trei copii ai săi, Rebecca, Sarah și Bebeto. Filmările au început deja, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să descopere noul capitol din viața fascinantă a Anamariei Prodan.