Anamaria Prodan îl demolează pe Laurenţiu Reghecampf: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica lui Reghe o va înfuria: „Corina a avut răbdare, Anamaria nu”

După ce Laurențiu Reghecampf a fost invitat la podcastul „Ameritat cu Nasrin”, dar și la podcastul lui Bursucu, Anamaria Prodan nu a mai tăcut. Antrenorul a făcut declarații care au deranjat-o pe fosta lui soție, astfel că impresara a venit cu o replică pentru acesta.
Alina Costache
09 iul. 2024, 16:35
Anamaria Prodan îl demolează pe Laurenţiu Reghecampf:

Anamaria Prodan precizează încă o dată că Laurențiu Reghecampf nu se interesează de fiul lor, dar aduce în discuție și escapadele pe care fostul ei partener de viață le avea în timpul căsniciei lor.

„Îmi este doar milă de Reghecampf. Ca bărbat, să te pui în situații de acest gen e jenant. Să iei podcasturile la rând, să bâzâi în fața unui pahar de vin, să-ți verși frustrările și neîmplinirile. E cumplit. Să ajungi la vârsta asta, să te uiți în urmă cum ai dărâmat totul, cum ești plin de datorii și ipoteci pe tot ce nu ai reușit să vinzi. Să povestești râzând cum în timpul căsniciei invitai fetele de companie la mese și comandai creveți pe care tot tu îi mâncai și fetele îți spuneau că erau moarte de foame. E jenant.

E jenant că totul e adevărat. Și că aveai familia acasă și umblai după așa specimene care chiar erau moarte de foame. E penibil pentru tine ca bărbat, și mai ales părinte. Nu știe definiția de părinte. Nu are nicio legătură cu băiatul nostru de ani de zile. Nu i-a zis la mulți ani măcar vreodată de ziua lui”, a spus Anamaria Prodan.

 

„Ronald i-a dat o lecție de bărbăție. E bine să recitească de multe ori declarația lui, poate o înțelege cândva”
Și a continuat: „Nu știe nimic. Decât să se distreze și să facă copii. Să copilărească și să aibă relații deschise. Cum povestește, repet, fără pic de rușine. Este clar că nu își mai dă seama de penibil. Trăiește în el. Noi suntem fericiți. Zâmbim toți amar când îl vedem că merge peste tot la TV. Premeditări? Nu am avut timp de așa ceva, eram preocupată să-mi cresc copiii și să-i ajut să ajungă oameni adevărați, nu umbre pe pământ. Ce spune Reghe despre noi sau despre Ronald ne lasă rece.

Toți zâmbim. Disperarea e că noi urcăm, iar el coboară spre infern, i-a otrăvit mintea și inima. S-au dus vremurile când Prodan se lupta pentru imaginea lui Reghiță ca o leoaică și era scut în fața lui. Acum e cu fetițe de oraș, fericit, cu relații deschise, fără grija copiilor pe care i-a făcut. La el, copiii sunt pe sezon!

Ronald i-a dat o lecție de bărbăție. E bine să recitească de multe ori declarația lui, poate o înțelege cândva. E greu, știu, să te uiți la tine și la viața ta, să simți cum toți râd de tine și de ce alegeri ai făcut, iar când se uită la Ronald și la mine, se înclină cu respect.”

„Îmi doresc să vină la copilul lui și să repare tot răul pe care i l-a făcut”
La un moment dat, Laurențiu Reghecampf a spus că Ronald Gavril, actualul iubit al Anamariei Prodan, locuiește în casa în care el plătește facturile. Sportivul i-a răspuns elegant antrenorului și a evitat un scandal în presă. De asemenea, Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Ronald Gavril precizând că i-a dat o „lecție de bărbăție” fostului ei soț.

„Reghe a pierdut startul cu viața. Mergea artificial alături de mine, iar nebunia mea de a avea familia perfectă și bărbatul perfect l-a ajutat pe Reghiță să aibă imaginea din care a trăit și pe care a distrus-o singurel. E OK pentru el să mai invite la masă  moarte de foame, cum se autocaracterizează domnițele lui, dar și asta să vedem cât mai reușește, căci, probabil comuna Văcărești, unde l-am găsit, nu are decât o mică bodegă de sat… cu siguranță se simte bine și acolo, nu mă îndoiesc.

Cât despre geloziile lui Reghe pentru faptul că stau cu Ronald… zâmbesc și ne distrăm teribil. Se va mai duce probabil la câteva podcasturi să miorlăie după care via Văcărești! Dacă nu se trezește, o să fie vai și amar! Dumnezeu să-l ajute să poată pune ceva pe masă noilor copii!

Îmi doresc să nu-l mai văd cum toarnă în pahare sau cum stă cu paharul în față pe unde este filmat, îmi doresc să își amintească tot ce l-am învățat în toți acești ani… căci a fost numărul 1 alături de mine. Îmi doresc să vină la copilul lui și să repare tot răul pe care i l-a făcut.

Îmi doresc să stea cu capul sus mereu, măcar pentru ce a construit alături de mine, nu să se milogească pe lângă toți și să-i numească frați și tătici, căci este superpenibil. Îmi doresc să-i fie bine. În rest, nu este problema noastră ce a ales lângă el sau ce va alege de acum înainte!”, a spus Anamaria Prodan, la Realitatea.

Reghecampf a povestit cum o ajută pe Corina Caciuc. „O iau la fugă pe scări câteodată…”

Reghecampf a devenit volubil în ultima vreme și a povestit cum o ajută pe partenera lui de viață Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf nu mai e doar un bărbat îndrăgostit lulea, ci și un tată devotat celor doi copii pe care îi are cu Corina Caciuc.

Invitat în podcastul lui Bursucu, Laurențiu Reghecampf a fost o surpriză pentru toți internauții atunci când a mărturisit cât de mult s-a implicat în relația pe care o are cu Corina Caciuc. Deși pare greu de crezut pentru multă lume, dar Reghecampf schimbă pamperși, încălzește laptele pentru bebeluși și stă noaptea să-și vegheze copiii.

Reghecampf a mărturisit că unul dintre lucrurile care l-au atras la Corina Caciuc a fost faptul că „a avut răbdare să mă asculte, să mp exprim. Este total diferit cu ceea ce am fost eu obișnuit”. „În general, într-o relație bună trebuie să îl implici foarte mult pe celălalt și cealaltă persoană să te implice foarte mult pe tine”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf, invitat la podcastul Ameritat cu Nasrin.

Antrenorul a afirmat că nu puține au fost momentele în care și-a întrebat iubita cum a rezistat să stea cu el, ținând cont de faptul că a fost pusă la colț de multe ori de fosta soție. „Stăm și discutăm despre orice lucru care apare între noi, nu exclud faptul că cei doi băieți ne-au apropiat pentru că ne petrecem foarte mult timp împreună cu ei. Nu am avut chestia asta de relație toxică, când unul e mai nesuferit, imediat discutăm chestia asta”, susține Reghe.

Reghecampf, dezvăluiri incredibile în podcastul lui Bursucu despre Corina Caciuc şi Anamaria Prodan

Antrenorul o iubește enorm pe Corina Caciuc și e conștient că nu-i este deloc ușor, după naștere și cu doi copii. De aceea, face tot ce poate omenește posibil să o sprijine. „Liam este un pic gelos, are nevoie de mai multă atenție, mă ocup foarte mult de el. Sunt foarte implicat. Când îmi permite timpul, fac orice, de ce nu?

Noaptea, de exemplu, ajut… Bineînțeles că știu să schimb scutece. Știu să fac orice, iar dacă nu știu învăț, întreb. Facem programul să fie OK pentru toată lumea. Nu vin acasă și mă arunc pe canapea. Eu sunt care face mâncare, pregătesc cina. Landon are nevoie de atenție, a fost perioada cu colici, acum încep dințișorii. Facem schimb… o noapte, o noapte… Dăm laptele înainte de culcare”, a mărturisit Reghecampf.

„Dimineață îi fac micul dejun, are o roabă pe care o iubește cel mai mult”

Fostul soț al Anamariei Prodan spune că în fiecare dimineață se trezește la ora 7 pentru se ocupa de Liam. „Dimineață îi fac micul dejun, pregătesc pentru ce are le nevoie, acum cu Landon se schimbă programul. Îi dau laptele la 2 noapte, la 4, și la 6 îl ia ea. (…)

Avem și un aparat mic care scoate niște sunete pe care-l pornim când plânge copilul. Niște chestii mici, cu mai multe sunete… Fac și exerciții, o iau la fugă pe scări câteodată. Mai râd singur cu mine… Liam este total opus lui Landon. Liam are doi ani și are 11 kg, Landom are două luni și are șase kilograme. Liam vorbește non-stop și în română și în engleză. Are o roabă pe care o iubește cel mai mult”, a spus fericitul tătic.

Citeşte şi: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se pregătesc de nuntă: „Orice femeie în sufletul ei își dorește acest lucru”

 

Laurențiu Reghecampf, cunoscutul antrenor de fotbal, are o carieră de succes și în prezent se poate declara fericiți și împliniți și din punct de vedere personal, deoarece a devenit de două ori tată în ultima perioadă și are o relație frumoasă cu partenera lui,  Corina Caciuc.

Cât de mult consideră Laurențiu Reghecampf că este iubit de partenera de viață

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Invitat în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, antrenorul de fotbal a fost întrebat cât de mult consideră că-l iubește Corina, partenera lui, iar el este de părere că pe o scară de la unu

la 10, atinge cifra cea mai mare. Este de părere că îl iubește sincer, deoarece, în urma tuturor celor întâmplate în ultima vreme, dacă nu ar fi fost așa, cu siguranță ar fi plecat din viața lui.  “Sunt sigur că mă iubește foarte mult, altfel, orice om normal o lua la fuga. Poate la început, că nu știa exact ce o să se întâmple cum o să fie, dar după, când intri, și în fiecare zi vezi că e mai mult, și mai mult, și mai mult, la un moment dat, cum am spus, hai să ne vedem fiecare de viața lui. Nu a fost niciodată în discuție, iar de la unu la 10 ,10. Eu o și întreb lucrul acesta de multe ori. De multe ori mi-a zis 11 și i-am spus că minte. Dacă eu te întreb de la 1 la 10 și  spui 11, înseamnă că mă minți. Dacă eu te întreb ceva, spui de la 1 la 10, dacă spui 11, înseamnă că mă minți.”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf şi Corina Caciuc, primele imagini din vacanţa exotică. Cum arată acum micuţul Liam FOTO

Când vine vorba de gelozie, Laurențiu Reghecampf spune că este gelos și nu crede că este persoană care să nu fie așa. Cu toate acestea, spune că nu este un bărbat care să caute prin telefoane sau să urmărească partenera.  “Da. Dar nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.

Depinde cum își arată fiecare gelozia. Unde sunt agresivi, Dar nu sunt genul de bărbat care să controlez telefonul sau să merg. Dar am reacții. Da, sunt gelos pe anumite chestii.”, a mai spus antrenorul de fotbal.