Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf! Dezvăluire-bombă în plin scandal de divorţ: „Ne este prea rușine!”

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf refuză în continuare să-și vadă fiul, pe Bebeto. Cei doi au al doilea termen al procesului de divorţ, luna viitoare, în aprilie.

10 mart. 2022, 09:38
Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf! Dezvăluire-bombă în plin scandal de divorţ: „Ne este prea rușine!”
Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf! Sexy-impresara a dezvăluit că poziția ei cu privire la antrenor s-a schimbat radical după ce a decis să nu mai comunice cu acesta.

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf! Dezvăluire-bombă în plin scandal de divorţ: „Ne este prea rușine!”

Anamaria Prodan a făcut noi declarații dure la adresa lui Reghecampf, încercând să-l pună pe antrenor într-o lumină proastă. „Mă sună toată lumea să mă întrebe dacă Reghe ne caută sau are legătura cu noi. Cu părere de rău spun că am încercat enorm să îl conving să aibă o relație măcar cu copilul lui, Laurențiu jr, și refuză sistematic! Ajunge o dată sau de două ori pe an 50 sec. în față porții și vorbește de după gard cu el”, a mai spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Anamaria Prodan a plecat din România! A pozat mai provocator ca niciodată, în ciuda lui Reghecampf FOTO

Aceasta a precizat că a decis împreună cu copiii să nu mai aibă nici o relație cu Reghecampf, chiar dacă acesta va avea ușa deschisă la casa lor. „Când am făcut ședință de familie, eu și copiii am decis să nu mai avem nicio legătură cu dl. Laurențiu Reghecampf. Dacă va avea voie de la „împărăție” sau dacă își va dori, vreodată, să vorbească cu vreunul dintre copiii noștri, va avea ușa deschisă mereu. Știe unde locuim, știe cum să ne găsească, așa că va putea să o facă, iar eu nu i-o voi interzice, mai ales că este tatăl lui Bebe”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă: „Casă de piatră!”. Dieta cu care a slăbit impresara

„Nu vom insista să ținem legătura, pentru noi este un capitol închis definitiv. Ne este prea rușine să vedem cum a ajuns, cum vorbește toată țara despre el, cum  trage cu disperare să păstreze lucrurile furate de acasă, să le vândă, să le înstrăineze, să le pună pe alte nume doar să nu cumva să le dea familiei sau, mai ales, copiilor”, a mai spus Anamaria Prodan.