Anamaria Prodan îl face praf pe Gigi Becali: Penibil! Atât de mic și la înălțime și la caracter.Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică”

Anamaria Prodan i-a răspuns lui Gigi Becali, dupa ce acesta a spus că nu vorbește cu femeile la fotbal: "Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf".

22 iul. 2021, 10:16
Anamaria Prodan îl face praf pe Gigi Becali: Penibil! Atât de mic și la înălțime și la caracter.Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică”

Anamaria Prodan şi Gigi Becali continuă războiul pe frontul deschis după ce finanţatorul FCSB i-a preferat pe verii săi pentru transferul lui Dennis Man în Italia. Agentul FIFA dă de pamânt cu patronul FCSB și spune că Laurențiu Reghecampf nu se va întoarce niciodată  la FCSB.

„Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat. După, l-am compătimit. Următorul pas care crezi că este? Ignoranța! Râs. Penibil! Atât de mic și la înălțime și la caracter.

Hai sa revenim la normalitate. Contractele ai negocierile se fac de oamenii care au studiat in clasa la facultate. Nu se cei ce au făcut scoala pe scări.

Gigi Becali, replică dură pentru Anamaria Prodan. „Spune că am rămas cu ochii la ea. Păi, mă uit eu vreodată la o femeie măritată?”
Păi, eu ling acolo unde scuip? Niciodată! Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule Becali. Eu și Reghe eram forța și puterea de la Steaua. Alături de noi se simțea în siguranță. Când vorbea Reghe, Gigi lua notițe, îl sorbea din priviri.

Vorbea cu oamenii din fotbal și spunea ce ‘cita’ de la Reghe. Toți râdeau de el, pentru că stilul lui Reghe e inconfundabil.

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă. Replica acidă a „războinicului” FCSB: „Nu vorbesc cu femeile”
Vorbește el că-l aduce pe Reghe? Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf. Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.

Tot scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan a pornit după ce patronul FCSB a preferat să-l vândă pe Dennis Man la Parma prin intermediul lui Giovani Becali, vărul său.

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă. Replica acidă a „războinicului” FCSB: „Nu vorbesc cu femeile”

Gigi Becali a spus că, în ceea ce privește gestionarea transferurilor sportivilor de la FCSB, el se bazează pe vărul său, Giovanni.

”N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari. Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club”, a declarat Gigi Becali.