Conflictul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă. Replica acidă a „războinicului” FCSB: „Nu vorbesc cu femeile”

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali nu se va sfârși prea curând. Patronul FCSB a declarat că nu are nevoie de impresar cu atât mai puțin de Anamaria Prodan.

19 iul. 2021, 17:25
Conflictul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă. Replica acidă a „războinicului” FCSB: „Nu vorbesc cu femeile”

Conflictul dintre sexy impresara, Anamaria Prodan și patronul FCSB, Gigi Becali, nu va apune prea curând. Becali a declarat, recent, că nu are nevoie de impresari atunci când vine vorba de transferurile fotbaliștilor și cu atât mai puțin de Anamaria Prodan.

Becali a mai adăugat că singurul motiv pentru care a vorbit cu sexy impresara este datorită soțului ei, Laurențiu Reghecampf, însă patronul FCSB a hotărât că nu mai vrea să aibă de-a face în ruptul capului cu Anamaria Prodan. De asemenea, Becali a spus că, în ceea ce privește gestionarea transferurilor sportivilor, el se bazează pe vărul său, Giovanni.

”N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari. Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club”, a declarat Gigi Becali, conform spynews.ro.

Scandal între Anamaria Prodan și Gigi Becali: „Prietenaș, dacă nu eram eu, te distrugeau!”

Anamaria Prodan

, mesaj devastator pentru Gigi Becali. Sexy-impresara a fost protagonista unei ediții speciale de GSP Live, în care a vorbit despre cele mai importante subiecte din viața ei.

„Lumea îmi spunea „Ai văzut ce a zis Gigi? Că bărbatul tău are de 8 ani amante prostituate”. Dar unde se văd ei? Că suntem tot timpul împreună! Se văd pe telefon? Fac sex virtual?! Ce fac?  Laur a fost sunat la câteva minute (n.r – după ce a declarat că divorțează) de altcineva, ce a zis acolo? Acolo ce a zis?  A spus că nu știe despre ce e vorba, că e în străinătate, că nu are chef de prostiile astea și nu-l interesează. De câți ani divorțăm noi? De câți ani sună lumea și întrebă „Divorțezi? Divorțezi? Divorțezi?”. Dacă făceam petreceri la Snagov, era și Reghe acolo. Și nu suntem swingeri ca să avem relații intime… Am auzit și asta. Se aruncă tot felul de nenorociri, eu sunt dracul de pe baltă. Toată lumea vorbește. Și e normal să vorbească pentru că sunt frumoasă, deșteaptă și am bani. Din 2005 nu a venit nimeni cu o poză, cu un film și să arate că „Anamaria s-a culcat cu ăla…”. N-a existat!”, a spus Anamaria Prodan.