Anamaria Prodan îl face praf pe Gigi Becali. „Vorbește în oraș că mă va distruge. Este bun la nivel declarativ, dar când ajunge cuțitul la os se liniștește!”

Anamaria Prodan l-a atacat violent pe Gigi Becali, despre care susţine că ar dori să-i vină de hac cu ajutorul lui Laurențiu Reghecampf.

10 dec. 2021, 23:31
Anamaria Prodan îl face praf pe Gigi Becali. „Vorbește în oraș că mă va distruge. Este bun la nivel declarativ, dar când ajunge cuțitul la os se liniștește!”

Anamaria Prodan îl face praf pe Gigi Becali. Sexy-impresara susţine că circulă zvonuri în oraș conform cărora Gigi Becali se luptă să o vadă la pământ!

Anamaria Prodan îl face praf pe Gigi Becali. „Vorbește și în oraș ca mă va distruge. Este bun la nivel declarativ, dar când ajunge cuțitul la os se liniștește!”

„Este jenant că acești credincioși care se bat cu pumnul în piept că mă distrug, că mă bagă, cu ajutorul lui Reghe, care e prost, în pușcărie, care râd de Reghe peste tot! Au ajuns să facă frumos pe lângă el doar ca să-i omoare și ultimul gram de demnitate. Ceea ce nu au înțeles ei este gândul că din dorința de a mă dărâma pe mine au făcut o victimă colaterală: Reghe. Vorbeam azi cu el, mă gândeam și îi mulțumeam lui Dumnezeu că m-a făcut atât de puternică încât nimeni să nu mă dărâme. L-au dărâmat și călcat pe cap pe soțul meu făcându-l de ras fără drept de apel”, a spus Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportivă.

Anamaria Prodan aruncă bomba în plin scandal de divorţ cu Reghecampf! „În 2022 intru căsătorită”

„Îmi aduc aminte când îi spuneam lui Reghe ce aberații povestea Gigi despre el și o fată care vinde oi. Și eu mă enervam. Vorbeam acasă cu soțul meu care îl înjură pe Gigi ca la ușa cortului, iar eu îl credeam pe el. Tot azi Laurențiu îmi spunea că-l suna Gigi Becali zilnic și îi tot împuie capul că „Ana minte, Ana face, Ana drege, eu nu i-am zis Anei de amantele tale niciodată”. Ce rușine, jur! Și am să mă rog pentru Gigi Becali să-l ierte Dumnezeu pentru fățărnicie. E drăguț căci Rotaru și Gigi Becali sunt prieteni mai nou și Gigi îi sună antrenorul. Drăguț. Parcă văd o păruială ca între fete! Imi e milă de toți. Gigi vorbește și în oraș ca mă va distruge. Aștept cu interes. Ies pe interval căci este bun la nivel declarativ, dar când ajunge cuțitul la os se liniștește”, a mai spus Anamaria Prodan.