Anamaria Prodan, în alertă! Dennis Man şi-a luat cel mai tare avocat din Europa

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man, după ce fotbalistul pe care îl avea sub contract de reprezentare s-a transferat la Parma prin intermediul firmei lui Ioan Becali.

12 apr. 2021, 16:11
Anamaria Prodan, în alertă! Dennis Man şi-a luat cel mai tare avocat din Europa

Anamaria Prodan, în alertă! Dennis Man a fost dat în judecată, iar sexy-impresara cere despăgubiri de 350.000 de euro. Ioan Becali, cel care îi va deveni impresar lui Dennis Man, după cum susţine Gigi Becali, a oferit ultimele detalii despre ce se întâmplă. Acesta a anunţat că fotbalistul e apărat inclusiv de reputatul avocat Jean Louis Dupont, cel care a revoluţionat fotbalul.

Anamaria Prodan, în alertă!

„Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii FCSB, un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă”, a declarat Ioan Becali pentru Realitatea Sportivă.

Dennis Man a ajuns la Parma în schimbul sumei de 11 milioane de euro, la care se mai pot adăuga 2 milioane de euro, în funcţie de performanţele ulterioare.

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man. Sumă uriaşă cerută ca despăgubire!

Cine e Jean Louis Dupont

În prezent avocat, belgianul născut în 1964 este un fost fotbalist, care a influenţat decisiv fotbalul modern. Printre altele, demersul juridic al lui Jean Louis Dupont a schimbat regulile de transfer în fotbal. El a făcut parte din echipa juridică care a condus hotărârea Bosman, care a obligat FIFA şi UEFA să încheie sistemul de transfer şi cota naţionalităţii din UE. Legea Bosman a dat dreptul jucătorilor aflaţi la final de contract să semneze cu oricare altă echipă şi de asemenea a eliberat transferul jucătorilor în Europa, ridicând regula numărului limitat de jucători străini din UE. Bosman era un jucător ce nu s-a remarcat în mod special în fotbalul mondial. Destul de bun încât să aibă 20 de selecţii la echipa naţională de tineret a Belgiei pe când evolua de la 18 ani la prima echipă a lui Standard, el a schimbat totuşi fotbalul aşa cum nimeni n-a mai făcut-o.