Anamaria Prodan, în culmea fericirii. Câţi bani ar primi de la Reghe, după divorţ

Anamaria Prodan este în culmea fericirii pentru că Reghe şi-a găsit repede de muncă după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul a semnat cu Neftchi Baku și se va muta în Azerbaidjan.

23 iun. 2022, 09:00
Anamaria Prodan, în culmea fericirii. Câţi bani ar primi de la Reghe, după divorţ
Anamaria Prodan, în culmea fericirii

Anamaria Prodan, în culmea fericirii. Impresara şi Laurenţiu Reghecampf se află în plin proces de divorţ, care nu pare să se încheie prea curând. Antrenorul începe o nouă etapă pe banca echipei Neftchi, care a câștigat de 9 ori titlul, ultima dată în 2021 şi va primi un salariu de aproape trei ori mai mare decât lua în Bănie.

Citeşte şi: Anamaria Prodan vrea să-l lase sărac lipit pe Reghecampf. „Are să achite 50.000 de euro”

Anamaria Prodan, în culmea fericirii

Reghe va încasa, de la azeri, un salariu anual de 480.000 de euro și va primi un bonus consistent dacă va califica echipa în grupele Conference League. Oltenii îi dădeau numai 180.000 de euro pe sezon.

Judecătorii l-au obligat pe Laurențiu Reghecampf să îi plătească pensie alimentară pentru Bebeto, fiul pe care îl au împreună. Dacă nu și-ar fi găsit de muncă, tehnicianul ar fi achitat aproximativ 500 de lei pe lună, sumă raportată la salariul minim pe economie, potrivit Digisport.ro.

Din moment ce a semnat cu Neftchi, Reghe va fi nevoit să plătească o pensie alimentară care reprezintă o treime din veniturile sale. Astfel, după divorț, în conturile Anamariei Prodan vor intra, lunar, în jur de 13.300 de euro pentru întreținerea lui Laurențiu Reghecampf Jr.

Judecătorii au stabilit că Laurenţiu Reghecampf îl poate lua pe Bebeto două weekend-uri pe lună, al doilea şi al patrulea. Mai mult, acesta poate sta în luna iulie cu fiul său.

Reghecampf dezvăluie motivul real al rupturii

Antrenorul a dezvăluit de ce a plecat din Bănie, chiar în conferința de presă unde a fost prezentat la Neftchi Baku. „M-am întors în România şi am antrenat Universitatea Craiova. Am avut ca obiectiv să calific echipa în Conference League, în primul an de contract. În al doilea, am avut ca obiectiv titlul. După o conversaţie cu patronul, am decis să-mi închei contractul, pentru că nu vedeam niciun viitor şi niciun sprijin pentru a câştiga titlul în sezonul care urmează să înceapă”, a spus Laurențiu Reghecampf.