Anamaria Prodan încă îi trimite mesaje lui Reghecampf. Ce îi scrie impresara fostului soţ: „Eşti numărul 1, nu există ca tine!”

Anamaria Prodan a dezvăluit că nu are relația pe care și-o dorește cu Laurențiu Reghecampf, deoarece scandalul provocat de divorț au slăbit considerabil legătura lor. Totuși, impresara susţine că îi este în continuare alături antrenorului în momentele grele.

28 iul. 2023, 15:09
Anamaria Prodan încă îi trimite mesaje lui Reghecampf. Ce îi scrie impresara fostului soţ: „Eşti numărul 1, nu există ca tine!”
Anamaria Prodan încă îi trimite mesaje lui Reghecampf. Ce îi scrie impresara fostului soţ: "Eşti numărul 1, nu există ca tine!"

Anamaria Prodan încă îi trimite mesaje lui Reghecampf. Impresara a dezvăluit că de fiecare dacă când află ceva de rău de fostul ei partener de viaşă, cel cu care are un băiat, îi trasmite un mesaj.

Citeşte şi: Anamaria Prodan ştia că Reghecampf a înşelat-o de mai multe ori. Ce scuze găsea antrenorul: „Plângea. Îşi cerea iertare!”

„Și acum vorbesc cu el prin mesaje și îi spun să se ridice după fiecare meci pierdut. Îi spun că e numărul 1, că e cel mai bun. Laurențiu ești numărul 1, nu există ca tine. Tu nu mai ai voie să greșești. Ridică-te, poți, ești numărul 1. Și chiar este. Așa îi scriu. Când se întâmplă ceva rău cu fostul soț, rău, îi scriu. Mail, că e cel mai ușor, i-am învățat mail-ul. Mesajele alea rămân acolo pentru totdeauna. E cumva o modalitate de a mă ierta pe mine că nu am reușit. Mi-am cerut iertare tuturor față de care am greșit, față de care am greșit fără să vreau. Am știut să îmi cer iertare și acum sunt asumată. Eram plină de regrete. Câteodată îmi doream răzbunare, voiam să fac rău, dar apoi mergeam la biserică și mă rugam, vorbeam cu duhovnicul meu”, a spus Anamaria Prodan în podcast-ul „Te ascult”, realizat de Ilinca Vandici.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, în război cu Cătălin Măruță? Impresara l-a făcut praf pe celebrul prezentator: „A profitat de Reghe, a fost jenant ce i-a făcut”

Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături Corina Caciuc, cu care are și un copil, iar Anamaria Prodan este singură, după ce a avut o relație de doar o lună cu un cunoscut om de afaceri, Flavius Nedelea.