Anamaria Prodan încă nu vrea să creadă în amante: „La cât îl iubim, probabil îl vom ierta, e Soarele nostru”

Anamaria Prodan refuză să creadă în amante, deşi presa mondenă a prezentat imagini cu Laurenţiu Reghecampf şi presupusa iubită în ipostaze intime.

30 aug. 2021, 09:55
Anamaria Prodan încă nu vrea să creadă în amante: „La cât îl iubim, probabil îl vom ierta, e Soarele nostru”

Anamaria Prodan nu crede în amante şi în relaţia de durată cu acestea şi anunţă că este dispusă să facă totul pentru a-şi salva căsnicia. În ceea ce privește posibila amantă, Anamaria Prodan susține că până nu va vedea acest lucru cu ochii ei, nu va crede. „Dacă nu văd eu cu ochii mei, nu am cum să cred vreodată așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan.

Cu tot scepticsmul afişat, Anamaria Prodan este dispusă să îl ierte pe soțul ei dacă se confirmă povestea de alcov. Mai exact, în cazul în care se va adeveri informația potrivit căreia acesta ar fi achiziționat un imobil pentru amantă, impresara va lupta din răsputeri pentru a depăşi şi această cumpănă din viaţa ei.

Anamaria Prodan a precizat că toată familia este dispusă să îi mai dea o șansă: „Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii. Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus. Închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi. Numai un om pe care Dumnezeu îl iubește mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră.”, a adăugat aceasta.

Răzvan Simion se însoară cu Daliana Răducan? Mesajul postat pe Instagram

Anamaria Prodan susține că ultimele evenimente au făcut-o să fie mai puternică ca oricând și i-au oferit capacitatea să ierte și să meargă mai departe. Totodată, ea a mai precizat că de-a lungul anilor a fost nevoită să se împartă între meseria de mamă, manager, dar și soție, încercând să fie perfectă în toate ipostazele.

„Atitudinea mea a fost înțeleasă ca o modalitate de a-l șantaja sentimental pe Laurențiu. Poate că atitudinea mea dă de înțeles că mi-am pierdut demnitatea, însă lucrurile sunt total diferite. Eu, în aceste momente, sunt mai puternică decât am fost vreodată. Pentru că atunci când ești suficient de puternic încât să ai capacitatea să ierți. Atunci ești unic, greu de găsit și de egalat. Eu cred că foarte multe lucruri se îndreaptă acum către Laurențiu ca niște săgeți care i se înfig în inimă.

Probabil că acum va înțelege cât de greu mi-a fost de-a lungul anilor să mă împart între meseria de mamă, manager, femeie de afaceri, soție și persoană publică. Întotdeauna a trebuit să încerc să fiu perfectă în fiecare dintre aceste ipostaze. Dacă vreodată am greșit sau nu mi-a ieșit, el a fost primul căruia m-am destăinuit.”, a mai spus soția lui Reghecampf.

Anamaria Prodan, reacție dură după ce Reghecampf a fost surprins cu o altă femeie: “Se lasă șantajat emoțional”

Imediat după ce tabloidele au explodat din caua ipostazei în care a fost surprins din nou Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a publicat pe contul ei de socializare un mesaj despre bărbații care își înșală soțiile și care își trădează familiile.

„Bărbatul care se pune singur pe tavă și se lasă șantajat emoțional și financiar la rândul lui își distruge soția și copiii psihic ca să facă pe plac femeilor ușoare, comportându-se ca un puști de 14 ani îndrăgostit , bărbatu care plătește cu imaginea, viața, cariera , familia, demnitatea, onoarea și bărbăția viața deshuciată și dezornanța pe care o trăiește mândru că-și trage familia în mizeriile lui (…) aș putea să dau zeci si zeci de astfel de lucruri nedemne pt un bărbat.”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, reacţie dură despre „presupusul amant de azi”: „Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap, vă bat cu o singură mână”
În încheiere, Anamaria Prodan le-a dat peste nas cârcotașilor și a explicat că nu există nicio dovadă care să demonstreze că Laurențiu Reghecampf i-ar fi fost infidel ei, indiferent de speculațiile care au existat.

„Dacă aveți o singură dovadă că acest om, Reghecampf își bate joc de noi, familia lui, și că noi ce-l care îl divinizăm și respectăm trăim într-o minciună cum descrieți în fiecare zi în minim 30 de articole care apar non stop”, a fost mesajul Anamariei Prodan.