Răzvan Simion se însoară cu Daliana Răducan? Mesajul postat pe Instagram

Răzvan Simion se însoară cu Daliana Răducan? Prezentatorul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o brunetă, care spun fanii, că ar semăna leit cu Lidia Buble. Recent, o postare făcută pe Instagram a stârnit semne de întrebare în rândul fanilor.

30 aug. 2021, 08:32
Răzvan Simion se însoară cu Daliana Răducan? Mesajul postat pe Instagram
Daliana s-a bucurat de cea mai frumoasă zi de naștere

Răzvan Simion se însoară cu Daliana Răducan? Moderatorul TV a publicat o fotografie alături de iubita lui, Daliana  Răducan în timp ce se îmbrățișau. Internauții nu au trecut cu vederea descrierea folosită  în dreptul fotografiei.

Citeşte şi: Lidia Buble și Răzvan Simion față-n față la matinalul prezentatorului: „Cu cine a venit la studio? Mă roade, o urmăresc prin oraș”

Răzvan Simion se însoară cu Daliana Răducan?

Din multe vieți… mulți ani pentru aceasta viață!”, a scris Răzvan Simion în dreptul fotografiei cu iubita lui.

Daliana s-a bucurat de cea mai frumoasă zi de naștere petrecută la poalele munților, savurând un pahar de șampanie și visând la un viitor alături de Răzvan Simion: ”Doar bine… 31 de ani, azi”, a scris și Daliana Răducan pe Instagram.

Cine este iubita a lui Răzvan Simion

Vedeta Antenei trăieşte a doua tinereţe alături de Daliana, care a fost vedeta trustului concurent, Pro TV. Bruneta este arhitect şi a făcut parte din echipa emisiunii Visuri la cheie.

Răzvan Simion se pare că a fost primul care și-a refăcut viața după Lidia şi s-a afişat în ipostaze tandre cu o brunetă focoasă, chiar pe străizile Capitalei.

La acel moment, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu a vrut să comenteze nimic din ce apăruse deja în presă, ba chiar s-a prefăcut că nu mai ține minte ce a făcut în acea perioadă.

Lidia Buble îşi exprimă sentimentele faţă de cel cu care s-a iubit. Blondina a recunoscut că ţine foarte mult la vedeta Antenei, însă ca prieten. Totodată, prezentatorul este în continuare managerul ei şi au foarte multe proiecte în desfăşurare.

Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble într-un instastory pe pagina sa de Instagram.