Anamaria Prodan a primit INTERZIS de Gigi Becali. Cum l-a scos din minţi pe patronul lui FCSB

Anamaria Prodan a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali din cauza transferului lui Claudiu Belu. Patronul celor de la FCSB a declarat că nu va mai aduce jucători reprezentaţi de soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

31 ian. 2020, 13:29
Anamaria Prodan a primit INTERZIS de Gigi Becali. Cum l-a scos din minţi pe patronul lui FCSB

Gigi Becali a vorbit la o emisiune tv despre transferurile esuate de la FCSB, unul din ele fiind actualul fundas al Astrei Giurgiu, Claudiu Belu, pe care l-a adus la insistentele Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan s-a pozat goală în saună! Ce i-a spus Cătălin Botezatu când a văzut-o FOTO

„Cumpar doar jucatori despre care sunt sigur ca ma ajuta. Nu mai cumpar jucatori la intamplare asa, cum l-am luat pe Belu, ca zice Anamaria ca e cel mai bun din Romania si ne luam dupa Anamaria. Bine, acum nu, ca nu vreau sa o critic, ea nu a adus jucatori, eu i-am luat jucatorii. Nu vreau sa o critic pe ea. Dar, vezi, domnule, cel mai bun fundas dreapta din Romania. Bine ma, hai sa il iau ca ai zis tu! Nu e Ana vinovata pentru Belu, ca nu m-a obligat. Eu il stiam pe Belu. Nu trebuia sa il iau. Acum nu conteaza, nu e nici Belu vinovat. Eu v-am spus, la FCSB nu mai iau jucatori asa”, a declarat Gigi Becali.

Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra. Cum s-a terminat totul

Altfel, Gigi Becali a anunţat că FCSB va evolua pe teren propriu la Buzău, în perioada în care nu va putea folosi Arena Naţională, care va intra în administrarea UEFA în vederea Euro 2020.

„Nu mă bag în lucrurile administrative, dar mi-a zis Vali Argăseală că jucăm la Buzău. Vali şi MM Stoica au fost acolo şi le-a plăcut. Şi acolo vor fi foarte ieftine biletele, o să fie 15.000 de oameni la fiecare meci. Am înţeles că abia aşteaptă cei de acolo, primarul se ruga de noi ca să facă spectacol pentru populaţia din Buzău, pentru buzoieni. Totdeauna am fost bine primiţi la Buzău. Acolo cred că vom juca. Dar sunt lucruri pe care nu le stăpânesc, le-am spus să facă ce vor”, a precizat Gigi Becali.