Anamaria Prodan intră în afacerile imobiliare. „Prodan Residence. În curând”

Anamaria Prodan a anunțat că va demara în curând o nouă afacere, de data aceasta în domeniul imobilar. Mai precis, sexy-impresara va construi un complex rezidenţial.

09 sept. 2022, 11:02
Anamaria Prodan intră în afacerile imobiliare. „Prodan Residence. În curând”
Anamaria Prodan intră în afacerile imobiliare. "Prodan Residence. În curând"

Anamaria Prodan intră în afacerile imobiliare. Pe lângă afacerile cu transferuri de fotbalişti şi parfumuri de lux, sexy-impresara este gata să dea lovitura şi în afacerile imobiliare. Fosta parteneră a lui Laurenţiu Reghecampf a anunţat, pe reţelele de socializare, că își deschide propriul complex rezidențial.

Anamaria Prodan dă lovitura în afaceri. Sexy-impresara investeşte în industria farma

„Prodan Residence. În curând”, a scris Anamaria Prodan pe InstaStory, unde a postat și o imagine cu logo-ul companiei sale rezidențiale. Aceasta nu a oferit niciun alt detaliu despre noul proiect, doar că totul se va întâmpla cât mai curând posibil. Numele complexului rezidenţial este inspirat de cel al familiei din partea mamei sale, „Prodan Residence”.

Anamaria Prodan, afacere de 7 milioane de euro! A cumpărat o fermă cu 600 de vaci

De altfel, afacerea cu parfumuri a fost demarată tot în amintirea mamei sale, cunsocuta artistă Ionela Prodan. „A fost dorința mamei mele. Ea a încercat să facă un parfum al ei acum foarte mulți ani și nu a prins fabulos, așa că am zis să fac eu unul de top. Am niște prieteni foarte buni în Turcia, la o companie cosmetică, iar reprezentatul pe România mi-a propus o astfel de colaborare și am decis sa fac un parfum cu iz arăbesc, gen oriental, atât pentru bărbați, cât pentru femei.  Am stat opt luni împreuna cu echipa, până am ales mirosul”, a spus Anamaria Prodan.