Anamaria Prodan intră în politică. „Este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor”. În ce partid va intra

Anamaria Prodan intră în politică. Fiica regretatei Ionela Prodan a făcut anunţul pe rețelele de socializare, unde a explicat şi ce partid a ales şi care vor fi priorităţile ei.

16 oct. 2022, 23:12
Anamaria Prodan intră în politică. „Este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor”. În ce partid va intra
Anamaria Prodan este în culmea fericirii

Anamaria Prodan a anunţat că vrea să lupte pentru drepturile femeilor din România, motiv pentru care a ales să intre în politică. Fiica regretatei Ionela Prodan s-a înscris în Alianța Pentru Patrie, partidul lui Codrin Ștefănescu, cu care acesta a şi avut o relaţie în urmă cu mai mulţi ani.

Impresara a postat pe Instagram o scrisoare manifest în care explică ce vrea să facă în continuare. Printre altele, a spus că vrea să lupte pentru a schimba felul în care femeile sunt privite în societate. Anamaria Prodan spune că „singura politică pe care am făcut-o până acum a fost a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere”.

„Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta.

Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată.

Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îți smulgi pielea de pe tine și carnea de pe oase, în speranța deșartă că durerea trădării se va diminua cât de cât.

Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii! Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot.

Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Impresa susţine că „femeile sunt aproape inexistente, într-o lume acerbă a bărbaților. Iar eu, din statutul de membru fondator al A.P.P. retras și tăcut, am decis că este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor”.

„Statisticile spun că în prima jumătate a anului 2022 au avut loc peste 40.000 de cazuri de violență domestică în care a intervenit poliția, dintre care peste 9.400 de situații cu risc iminent. Și acestea sunt doar cele raportate!

Câte femei tac și înghit amenințările, suferințele, abuzurile verbale, psihice, fizice din rațiuni care țin de rușine, de teamă, de educația venită din familie? Femeile abuzate, de cele mai multe ori, rămân cu sechele pe viață, iar de la depresie la sinucidere nu este decât un singur mic pas”, a mai scris Anamaria Prodan, făcând trimitere la bătaie cu Laurenţiu Reghecampf.

Citeşte şi: VIDEO! Noi imagini ŞOC cu continuarea bătăii dintre Anamaria Prodan şi Reghe! El a trântit-o pe jos, ea a tras ca o disperată de el ca să nu se urce în maşină şi să plece!

„Codrin Ștefănescu, cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf, a fost deosebit de primitor, mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P.

Am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților”, a încheiat Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu l-a dat afară pe Liviu Dragnea din Alianța pentru Patrie. Presupusa iubită a fostului lider PSD a demisionat!

 

Anamaria Prodan şi Codrin Ştefănescu au avut o relaţie în urmă cu mai mulţi ani

„Am fost împreună cu Anamaria prin ’90, când eram puşti, din ’95 până în ’96, ceva de genul ăsta. Mama o iubea pe Anamaria şi maică-sa mă iubea pe mine. La un moment dat, nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărţim. Eram doua bucăţi de cremene. Pe vremea aia, ea era vedetă, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieşeam cu ea în lume, toată lumea ştia de Anamaria Prodan şi am rămas într-o relaţie de prietenie. Asta se întâmpla cu mult înainte de a-l cunoaşte pe Reghecampf.

Noi am rămas împreună ca fraţii şi până astăzi, avem o relaţie nemaipomenită. Amândoi am iubit-o imens pe Ionela. Amândoi am iubit-o imens pe mama. I-am făcut ultima dată ziua de naştere a Ionelei cu puţin timp înainte de a muri şi i-am cântat „La mulţi ani”, ştiind că cancerul a mâncat-o şi simţea, îi dădeam curaj. Îi ziceam, „Hai, mai, Ionela că eşti roşie în obrăjori”. Mă leagă atât de multe amintiri de Anamaria, sunt prietenii mei şi ea, şi Reghecampf. Eram doi puşti frumoşi şi nebuni şi s-a întâmplat cu mult timp în urmă”, a declarat Codrin Ştefănescu la Kanal D.