Codrin Ştefănescu l-a dat afară pe Liviu Dragnea din Alianța pentru Patrie. Presupusa iubită a fostului lider PSD a demisionat!

Alianța pentru Patrie a emis un comunicat public în care a anunţat că partidul nu se va mai asocia, în niciun fel, cu Liviu Dragnea. Decizia vine în aceeași zi în care iubita lui Liviu Dragnea, Ana-Maria Ioniță, a decis să-și dea demisia de la conducerea Organizației de Tineret a Alianției pentru Patrie. 

31 aug. 2022, 18:07
Codrin Ştefănescu l-a dat afară pe Liviu Dragnea din Alianța pentru Patrie. Presupusa iubită a fostului lider PSD a demisionat!
Codrin Ştefănescu l-a dat afară pe Liviu Dragnea din Alianța pentru Patrie

Codrin Ştefănescu l-a dat afară pe Liviu Dragnea din Alianța pentru Patrie. Cei doi s-au certat de curând, iar în spaţiul public au fost lansate acuzaţii foarte grave. Liviu Dragnea a ieşit primul la atac şi a spus despre APP că a devenit o formațiune politică condusă de un grup de afaceriști care nu au nici cea mai mică idee despre ceea ce înseamnă, cu adevărat, politica. În replică, fostul lui susţinător, Codrin Ştefănescu, nu a ezitat să folosească cuvinte dure pentru a-l descrie pe fostul lider PSD: „Vreau să-mi cer scuze public pentru că mulți ani de zile am susținut, am albit, am curățat, am dat explicații vis-a-vis de un om care nu se poate schimba, am susținut și am spălat de păcate vechi și noi, un mic monstru!”.

Liviu Dragnea face lumină în scandalul cu Codrin Ştefănescu: „Partidul s-a umplut de oameni de afaceri, unii cu legături dubioase. Nu mai pot colabora cu Codrin în niciun partid”

Astfel, Alianța pentru Patrie a emis un comunicat public în care a transmis concluziile ședinței de miercuri, 31 august: cei 47 de membri prezenți au decis că partidul nu se va mai asocia, în niciun fel, cu Liviu Dragnea. De altfel, toate materialele legate de persoana, imaginea și numele lui Liviu Dragnea vor fi declarate neautorizate în cadrul partidului.

Codrin Ştefănescu se dezice de Dragnea şi îl face praf pe fostul lider PSD: „Am susţinut şi spălat de păcate un mic monstru”

Tot miercuri, Ana Maria Ioniță, 27 de ani, a demisionat din partidul creat de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu. „M-am dezis de Codrin Ștefănescu și de toată conducerea pusă de dumnealui. Eu astăzi mi-am dat demisia din funcția de presedinte APP Tineret București, implicit și membru”, a declarat Ana maria Ioniţă pentru Click!.

Codrin Ștefănescu a mai subliniat, pe un ton ironic, că toată lumea cunoaște legătura amoroasă dintre Liviu Dragnea și Ana Maria Ioniță, deși aceștia încearcă să o nege cu atât de multă vehemență. „Știm cu toții că fătuca aia este iubita lui!”, a spus Codrin Ştefănescu, conform Click!.