Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Christoph Daum

Anamaria Prodan a pus tunurile pe selecţionerul german al României, Christoph Daum, după ce rezultatele echipei naţionale sunt mult sub aşteptări.

18 nov. 2016, 15:02
Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Christoph Daum

Anamaria Prodan crede că echipa naţională are nevoie de un antrenor român.

„Dacă vă spun acum că Daum nu e potrivit pentru România, toată lumea ar sări. Cred că aveam nevoie de un antrenor român. Sunt convinsă că avem nişte antrenori români extraordinari. Vă dau un exemplu: la vremea respectivă, Mircea Rednic era un antrenor liber de contract, un antrenor cu performanţe, un antrenor care cunoaşte fotbalul românesc de-o viaţă. Puteam să alegem din antrenorii noştri”, a declarat Anamaria Prodan.

Christoph Daum, mulţumit după două înfrângeri în patru zile. Declaraţiile halucinante ale selecţionerului

Sexy-impresara, care şi-a anunţat candidatura pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, l-a înţepat şi Răzvan Burleanu, actualul preşedinte: „Cred că nu s-a ales bine. Să dea Dumnezeu să mă înşel. Daum este un profesionist desăvârşit, numai că nu cunoaşte fotbal românesc. Ceea ce se vede că nu este în regulă”.

„Avem fotbalişti senzaţionali. Cred că selecţia ar trebui să fie făcută cu mult mai multă atenţie. Sunt convinsă că poporul ăsta are nişte talente native incredibile, în orice sport, nu numai la fotbal”, a mai spusb Anamaria Prodan.