Christoph Daum, mulţumit după două înfrângeri în patru zile. Declaraţiile halucinante ale selecţionerului

Christoph Daum, antrenorul naţionalei de fotbal a României, a declarat după înfrângerea, scor 0-1, cu naţionala Rusiei, că tricolorii s-au descurcat bine în meciul de la Groznîi. Totodată, el a avut numai cuvinte de laudă pentru Dorin Rotariu, care a ratat singur cu portarul în prima repriză.

16 nov. 2016, 06:37
Christoph Daum, mulţumit după două înfrângeri în patru zile. Declaraţiile halucinante ale selecţionerului

Am văzut la lucru câţiva jucători noi şi am avut câteva momente în care am combinat bine. Trebuie să îmbunătăţim jocul din ultimii 30 de metri, am muncit foarte bine pe flancuri, iar Dorin Rotariu a jucat senzaţional.

Am dat semnalul că ne gândim la jucători noi, dar contează şi experienţa unor jucători care nu au fost aici. Nu a fost doar un meci amical, toţi fotbaliştii pe care i-am invitat aici, mereu să fie în lot, să-şi arate potenţialul şi din tot ce am văzut, vom alege cei mai buni jucători. Nu ştiu dacă avem nevoie de un număr 10 şi nu a fost niciun jucător în lot care să ceară acest număr. Nu este prima dată când îl vedem pe Grozav, l-am urmărit de fiecare dată când joacă pentru Terek şi este o alternativă de aici înainte.

Citeşte şi RUSIA – ROMANIA 1-0. Gol primit în prelungiri, din ofsaid VIDEO

Trebuie să găsim şi să construim ceva nou şi această schimbare necesită timp, eu voi fi criticat, dar ceea ce ajută, este bine venit, dar nu văd lucruri constructive, ci chestii personale lipsite de respect, dar voi face tot ce depinde de mine pentru a dezvolta fotbalul românesc. Criticile acestea sunt normale, oricine ar fi în locul meu ar avea probabil de aceleaşi critici şi trebuie să accept ceea ce se întâmplă. Trebuie să fim uniţi şi să arătăm că noi credem într-un viitor mai bun„, a declarat Christoph Daum la Dolce Sport.

Citeşte şi Klaus Iohannis, reacţie INCREDIBILĂ despre rezultatele lui Christoph Daum la NAŢIONALĂ

Naţionala României a fost învinsă de Rusia, scor 1-0, într-o partidă amicală desfăşurată la Groznîi. În grupa de calificare la Campionatul Mondial de peste doi ani, naţionala României ocupă locul patru, cu cinci puncte şi va juca în următorul meci, pe teren propriu, cu Danemarca.