Anamaria Prodan l-a șters definitiv pe Laurențiu Reghecampf din viața ei: „I-am dat delete, n-am vrut să-l distrug”. Decizia radicală luată de copiii fostului cuplu

Impresara-vedetă a decis că este momentul să îl șteargă definitiv pe Laurențiu Reghecampf din viața ei, chiar dacă amintirile au ținut-o un timp pe loc. După ce și-a șters tatualeje cu chipul fostului soț, Anamaria Prodan a mai făcut o schimbare radicală, de această dată la insistențele copiilor săi.

15 nov. 2023, 16:01

Anamaria Prodan a decis, împreună cu copiii săi, să șteargă toate pozele cu Laurențiu Reghecampf existente în vila lor de lux din Snagov. Impresara îi dedicase un perete întreg fostului soț, unde lipise fotografii cu ei și familia fericită care erau în trecut. Acum, totul este doar o amintire.

Citește și: Anamaria Prodan iubește din nou. Impresara a rupt tăcerea: „Mulțumesc omului de lângă mine”

Anamaria Prodan i-a dat „delete” lui Reghecampf

Anamaria Prodan a dat startul reamenajării casei sale din Snagov. Impresara a hotărât, împreună cu copiii ei, să-i dea „delete” definitiv lui Laurențiu Reghecampf din viețile lor, astfel că Prodanca a chemat o echipă de muncitori care a acoperit cu un alt tapet, nou-nouț, colajul de poze cu Reghecampf, care trona pe pereții vilei. Astfel, în doar o zi, zeci sau poate chiar sute de amintiri au fost șterse din casa în care au trăit făriciți până la un moment dat.

Impresara a și postat filmulețul întregii acțiuni, notând „work in progress”, într-un InsaStory, pe pagina ei de Instagram. În video se vede cum peretele pe care i l-a făcut cadou chiar soțului de ziua lui, pe vremea când era un antrenor desăvârșit, sunt acoperite cu un tapet de un alb imaculat. Impresara a explicat că mai ținea aceste poze pe pereții casei sale doar de dragul fiului ei, Laurențiu Reghecampf Junior, care, însă, i-a cerut acum, insistent chiar, să acopere amintirile cu tatăl său.

„Este adevărat că am acoperit peretele dăruit lui Reghe! Este decizia noastră, a familiei, să dăm delete! Nu l-am distrus până acum, pentru că m-am gândit că sunt și amintirile copiilor mei și poate, cândva, atunci când vor crește vor vrea să-l arate copiilor lor. Probabil, în ani și Reghe o să poată să-și viziteze copiii. Să-și vadă nepoții… Sperăm și ne rugăm pentru el să-i fie bine și să înțeleagă că, oricât de mulți copiii faci, cu oricâte neveste, ei trebuie să rămână ca și icoanele pentru tine toată viața.

Să stai lângă ei, să îi ajuți și să îi educi. Este cel mai ușor să faci copiii unul după altul, căci și animalele fac, dar până și ele au grijă de ei. Este dureros când mă uit la cel mic și îi promit că, într-o zi, tatăl lui se va deșteapta din visul lui urât, nu va asculta de nimeni și va apărea la ușă să-și stângă copiii în brațe. Au trecut ceva ani, l-am acoperit foarte mulți ani și în fața presei și a prietenilor, dar azi am decis toți să închidem definitiv capitolul Reghe, să nu-i mai scriem mesaje la care nu are voie să răspundă, să îi transmitem doar gânduri bune și să ne rugam să nu se piardă definitiv.

Cel mai urât lucru pentru un om și un bărbat este să fie controlat de oameni mici, la masculin și feminin, oameni fără scrupule, fără demnitate, oameni care nu contează în societate! Eu consider că el a decăzut cumplit, aud cum vorbesc toți despre el și îmi pare rău de cum a decăzut. Concluzia: să-i dea Dumnezeu sănătate…și multă minte sa nu ajungă pe străzi”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Reghe junior ar fi luat decizia de a șterge pozele cu tatăl său după ce, acesta din urmă, ar fi trecut pe lângă adolescent la proces și nici nu l-ar fi băgat în seamă. Nici când copii său l-au strigat în mod repetat, Reghe nu s-ar fi întors spre ei. La acel moment, juniorul a decis că, pentru el, tatăl său a murit.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu și-au încheiat nici acum socotelile din punct de vedere legal. Cei doi se vor vedea, din nou, în instanță, pentru a tranșa divorțul, abia în iunie anul viitor.

„Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă”, a mai declarat impresara pentru sursa menționată anterior.

„Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?! De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”, a spus impresara și în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Citește și: Anamaria Prodan dezvăluie la ce operaţii estetice a apelat. I-a uimit pe medicii esteticieni: „Sunt una la un milion!”