Anamaria Prodan iubește din nou. Impresara a rupt tăcerea: „Mulțumesc omului de lângă mine”

Anamaria Prodan iubește din nou. Se pare că impresara a reușit să treacă peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf, cel care i-a fost alături timp de 16 ani și cu care are un băiat, pe Bebeto. Recent, vedeta a făcut dezvăluiri despre viața ei intimă.

13 nov. 2023, 17:36
Anamaria Prodan iubește din nou. Impresara a rupt tăcerea: „Mulțumesc omului de lângă mine”

Anamaria Prodan iubește din nou. Impresara a oferit detalii despre viața sa personală și a dezvăluit că se simte fericită în momentul de față cu bărbatul de lângă ea. Mai mult, a ținut să-i mulțumească acestuia, în mod public, pentru modul în care a știut să îi rămână alături.

Citește și: Anamaria Prodan, afacere dubioasă în Dubai, seamănă cu „recuperatorii”: „Merg la Poliţie, îmi e ruşine să zic că sunt româncă, 90% sunt escroci”

Anamaria Prodan iubește din nou

Dumnezeule, sunt atât de fericită și mulțumită (n.r. pe plan sentimental). Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte. 

Să gestioneze toată nebunia asta. (n.r. dacă e de mai mult timp) Este lângă mine, nu contează de când„, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul „Tare de tot”, cu Viorel Grigoroiu.

Chiar dacă a trecut ceva timp, impresara și Laurențiu Reghecampf sunt în continuare soț și soție, pentru că antrenorul nu ar vrea să semneze actele de divorț și nici să renunțe la procesele pe care i le-a intentat.

Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă, pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!„, a mai declarat Anamaria Prodan.