Anamaria Prodan, la două zile după ce s-a omorât în bătaie cu fostul soţ! „Îi dorim tot binele din lume! Îi urăm celui mic, Liam, viaţă de vis!”

La două zile distanţă după altercaţia cu Reghecampf, care s-a lăsat cu trei dosare penale şi cu două ordine de protecţie, Anamaria Prodan îi urează de bine micuţului Liam, copilul lui Reghe şi al Corinei Caciuc, cu prilejul creştinării.

25 sept. 2022, 16:33
Anamaria Prodan, la două zile după ce s-a omorât în bătaie cu fostul soţ! „Îi dorim tot binele din lume! Îi urăm celui mic, Liam, viaţă de vis!”

În ziua botezului micuţului Liam, Anamaria Prodan a lăsat deoparte resentimentele pe care le are faţă de tatăl acestuia şi i-a urat bebeluşului „o viaţă de vis„. În aceeaşi postare, impresara dă asigurări că nu are nici cea mai mică intenţie de a tulbura într-un fel fericirea părinţilor în ziua creştinării copilului lor. Aceleaşi urări de bine i le transmite şi fostului ei soţ.

Noi familia Prodan îi urăm celui mic, Liam, viață de vis ! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă, vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp.

Familia noastră a construit un imperiu și asta trebuie să închidă absolut tot. Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile și supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Îi dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Citeste si Becali, lovitură grea pentru Anamaria Prodan: „Tot timpul, Reghecampf va fi pentru noi un om aparte”. Ce spune despre bătaie: „Nici nu am vrut să văd înregistrarea!”

Reamintim că, în seara de 23 septembrie, între antrenorul echipei azere Neftci Baku şi încă soţia lui Anamaria Prodan a izbucnit un conflict spontan, la reşedinţa imrpesarei din Snagov. Reghecampf a declarat la Poliţie că a încercat să-și vadă copilul, pe Bebeto, dar lucrurile ar fi scăpat de sub control și s-a ajuns la acest scandal incredibil.

La rândul ei, agenta de jucători l-a acuzat pe Reghe că a împins-o, iar de aici lucrurile au degenerat într-o bătaie în toată regula. Mai mult, Reghecampf l-a agresat şi pe şoferul impresarei, şi acesta depunând plângere la Poliţie.

În acest caz, autoritățile au decis să emită două ordine provizorii de protecţie și au deschis trei dosare penale.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi  numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe.

În acelaşi timp, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare„, se arată într-un comunicat al Poliției Snagov.

Citeste si Anamaria Prodan, de la palma dată lui Alexa la upercutul care i-a învineţit ochii lui Reghecampf