Anamaria Prodan, la o biserică ortodoxă din Las Vegas. Impresara a făcut anunțul: „Același sentiment”

Anamaria Prodan, la o biserică ortodoxă din Las Vegas alături de Bebeto. Impresara și-a adus aminte de cea care i-a dat viață, Ionela Prodan, de asemenea, o femeie profundă și foarte credincioasă. A mers la lăcașul sfânt și a aprins câteva lumânări, atât la vii, cât și la morți.

26 mart. 2024, 09:55
Anamaria Prodan, la o biserică ortodoxă din Las Vegas. Impresara a făcut anunțul: „Același sentiment”
Anamaria Prodan, la o biserică ortodoxă din Las Vegas

Anamaria Prodan, la o biserică ortodoxă din Las Vegas. Vedeta a fost dintotdeauna o persoană credincioasă, însă spune că biserica ortodoxă are o altă însemnătate în străinătate, pentru că doar acolo poți da de români.

Anamaria Prodan, la o biserică ortodoxă din Las Vegas

Aici, în străinătate, biserica are o însemnătate mult mai profundă decât acasă, pentru că acasă poți să te duci, să te vezi cu prietenii, să ieși cu toată lumea. Acolo, auzi limba română în biserică, te întâlnești cu apropiați, dar acolo la biserică mai vine un cântăreț din România, acolo se desfășoară viața.

Dacă vă aduceți aminte, în urmă cu mulți ani, mama a fost la o biserică în Detroit, același sentiment, doar că acum nu mai e mama”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Antena Stars.

Cât privește revederea cu Rebecca, impresara a spus: „Rebe a venit după un drum lung, a venit de la New York. Rebe până nu se aranjează, nu filmează. Ea vrea să se aranjeze până să filmeze, oricum urăște să fie filmată. Bebe este timidă. Ea se simt bine în lumea ei, se exteriorizează în lumea ei. E o lume foarte bine și foarte frumos aleasă”.

Citește și: Anamaria Prodan, mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani: „Într-o zi ne vom întâlni”

Ce face Anamaria Prodan când iubitul ei adoarme

Anamaria Prodan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ronald Gavril și pare că a întinerit de când l-a cunoscut. Are un ritual de care puțină lume știe și nu se abate de la el în nicio seară.

Cred că lucrurile vin în viața noastră atunci când trebuie. Eu am un ritual foarte mulți ani, de când eram mică. Am o listă de dorințe și pe lista aia, în tot anii ăștia a stat o dorință pe care la momentul respectiv credeam că o am îndeplinită. ‘Dă-mi Doamne, Dumnezeule, pe cineva care să mă iubească enorm, care să mă facă fericită și împlinită.

Și să trăiesc frumos, să râd, să copilăresc, să mă joc, să construiesc’. Nu mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a îndeplinit dorința asta acum. De câteva luni, construiesc ceva frumos, facem business împreună.

Mă susține în tot ceea ce fac. În fiecare secundă și noaptea când dorm, îmi dă mesaje să știe că sunt ok. Se zice că atunci când te îndrăgostești la bătrânețe, e mai al dracu decât oricând”, a povestit Anamaria Prodan.