Anamaria Prodan, mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani: „Într-o zi ne vom întâlni”

Anamaria Prodan, mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani. Impresara este foarte activă și pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește cu prietenii virtuali aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

25 mart. 2024, 08:36
Anamaria Prodan, mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani: „Într-o zi ne vom întâlni”
Anamaria Prodan, mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani

Anamaria Prodan, mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani. Impresara trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ronald Gavril și pare foarte fericită lângă el, potrivit imaginilor postate pe Internet, dar și declarațiilor sale.

Anamaria Prodan, mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani

Însă, cel mai recent mesaj la ei, i-a pus pe gânduri pe fani, după ce a postat câteva versuri. Unii s-au gândit că sunt pentru fostul soț, Laurențiu Reghecampf, însă la scurt timp după postare, Anamaria Prodan a publicat o imagine alături de partenerul ei de viață, Ronald Gavril, bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze vedetei de câteva luni bune.

Într-o zi oarecare

Ne vom întâlni

Pentru prima dată

Și ne vom iubi

Ca și când

Ne-am fi cunoscut

Într-o altă viață”, este mesajul distribuit de impresară.

Citește și: Ce face Anamaria Prodan când iubitul ei adoarme. S-a aflat totul despre impresară: „Nu se vede, am norocul ăsta”

Ce diferență de vârstă e între Anamaria Prodan și Ronald Gavril

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut mai multe încercări de a-și reface viața, dar lucrurile nu au funcționat. Acum impresara pare că și-a găsit stabilitatea.

Ronald este un tip de bărbat pe cale de dispariție. Vă spun sincer, nu îi construiesc o imagine, așa cum am făcut-o cu fostul soț”, a declarat impresara într-un interviu publicat în revista Fanatik.

Anamaria Prodan a împlinit în urmă cu trei luni 51 de ani, iar Ronald Gavril are 37 de ani, între ei fiind o diferență de vârstă de aproape 14 ani.

„Da, sunt aproape 14 ani. Ronald nu știa câți ani am. Când i-am zis, a început să râdă și mi-a cerut buletinul. Dar eu nu simt acești 51 de ani. Vârstea e un număr. Eu aveam niște idei preconcepute, îmi spuneam că nu o să fiu cu cineva mai tânăr. Dar când a apărut Ronald mi-am zis că, în sfârșit, el mă protejează pe mine. Râdea că îl cred un copil…”, a spus impresara.