Anamaria Prodan le dă replica celor care o critică pentru că a ieșit în costum de baie pe stradă: „Gura lumii nu mă afectează. Trăiesc fiecare secundă”

Anamaria Prodan a atras atenția tuturor, în urmă cu câteva zile, printr-o postare pe Instagram. Impresara a plecat la plimbare prin București în costum de baie, întorcând toate privirile.

17 mai 2023, 10:49
Anamaria Prodan le dă replica celor care o critică pentru că a ieșit în costum de baie pe stradă: „Gura lumii nu mă afectează. Trăiesc fiecare secundă”
Anamaria Prodan șochează din nou! Impresara a ieșit în costum de baie la plimbare prin Capitală. FOTO

Apariția Anamariei Prodan în centrul Capitalei îmbrăcată sumar a generat numeroase opinii pe internet. Unii au spus că e „sexy” și că are o siluetă de invidiat, în timp ce alții au catalogat ținuta ei ca fiind „vulgară” și nepotrivită.

Citește și Anamaria Prodan șochează din nou! Impresara a ieșit în costum de baie la plimbare prin Capitală. FOTO

Anamaria Prodan se bucură de fiecare moment după despărțirea de Laurențiu Reghecampf și nu mai pleacă urechea la ce spun unii și alții, ci doar își trăiește viața așa cum știe ea mai bine.

Anamaria Prodan: „Nu mă interesează părerea nimănui”

„Trăiesc fiecare secundă într-un mod minunat. Nu am nevoie de nimeni pentru a fi fericită. Nimeni din această lume nu poate determina starea mea de fericire. Așa sunt eu, așa trăiesc. Sunt o persoană care își gestionează viața și a învățat să o trăiască”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Antena Stars.

Impresara a vorbit și despre cum e percepută de cei din jur și a mărturisit că nu o interesează de criticile celorlalți.

„Nu mă interesează. Niciodată nu am citit comentariile de pe rețelele sociale, nu mă interesează părerea nimănui. Ascult mereu cu respect, dar fac ceea ce consider că este corect pentru binele meu. Dacă greșesc, îmi asum singură responsabilitatea și nu pot da vina pe nimeni altcineva pentru că i-am ascultat pe alții. Așa sunt eu, îmi asum greșelile și le recunosc. Nu mă interesează în mod absolut părerea nimănui, nu o cer și nu o voi cere niciodată.”

Citește și Mesajul Anamariei Prodan pentru Ilinca Vandici după despărțirea prezentatoarei de Andrei Neacșu