Anamaria Prodan șochează din nou! Impresara a ieșit în costum de baie la plimbare prin Capitală| FOTO

Anamaria Prodan este una dintre cele mai excentrice prezențe feminine din showbiz-ul românesc. De-a lungul, sexy-impresara și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale spectaculoase, însă ultima i-a lăsat pe internauți cu gura căscată.

15 mai 2023, 11:19

Anamaria Prodan șochează din nou! Anamaria Prodan este extrem de mândră de cum arată la cei 50 de ani ai săi și nu ratează nicio ocazie de a-și etala formele de invidiat.

Citește și Anamaria Prodan îi dă o lovitură devastatoare lui Gigi Becali. „O să facă atac de panică!”

Anamaria Prodan șochează din nou!

Recent, excentrica impresară a ieșit la plimbare prin București, în costum de baie și a ținut să imortalizeze acest moment. Mai mult, sexy-impresara a postat câteva imagini pe rețelele de socializare în care apare în costum de baie pe scaunul din dreapta al unei mașini de lux spre uimirea fanilor săi.

În imaginile respective, Anamaria Prodan afișează un zâmbet larg și pare extrem de relaxată. La un moment dat, vedeta și-a pus picioarele în toată splendoarea lor pe bordul mașinii.

 

Ultimul an nu a fost deloc ușor pentru fiica Ionelei Prodan, a trecut printr-un divorț ‘gălăcios’, cu jigniri și acuze grave aduse de ambele părți, dar se pare că totul s-a liniștit. Impresara mărturisește că este foarte fericită și mai mult decât atât, își dorește să facă pasul cel mare.

Impresara a spus că își dorește să-i calce pe urmele mamei sale, pentru că aceasta a avut o căsnicie longevivă și a fost un model pentru vedetă. „Eu cred în instituția căsătoriei, chiar și după eșecurile avute. Chiar și după acele dezamăgiri, prin care am trecut, eu încă cred! Sunt o romantică incurabilă! Mă văd în postura de a face această alegere și acum!

Mă văd, sincer vă spun, mergând mână în mână cu soțul meu, pe stradă sau prin parcuri, la 80 sau la 90 de ani, câți mi-o da Dumnezeu! Am avut un model frumos în familie, pe cel al mamei. Poate lumea va întoarce capul după noi! Sau poate chiar noi doi vom face asta și vom întoarce capul, ca și cum am privi spre propria viață, și vom putea apoi spune: ‘Iată, am reușit, fiind astfel un exemplu pentru copiii mei!’.

Nu știu dacă actualul meu iubit, Flavius, va fi lângă mine atunci, la vârsta aceea, dar mi-ar plăcea! Accept cu inima deschisă ceea ce-mi trimite Dumnezeu! Accept cu multă încredere, fiindcă eu am o credință habotnică în Dumnezeu!”, a precizat Anamaria Prodan, pentru Playtech.ro.

Citește și Cum arată, de fapt, Anamaria Prodan la 50 de ani. Au apărut imagini din vacanţa din Grecia, unde a fost cu noul iubit