Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare despre scandalul cu Reghecampf. „Niciodată nu m-am gândit că poate să ne fure toată munca de o viață” VIDEO

Anamaria prodan a vorbit din nou despre despărţirea de Laurenţiu Reghecampf şi a dezvăluit cum și-a dat seama că lucrurile nu mai mergeau bine în căsnicia lor. Impresara susţine că nu s-ar fi așteptat niciodată la o asemenea trădare din partea fostului ei soț.

15 nov. 2022, 10:08
Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare despre scandalul cu Reghecampf. „Niciodată nu m-am gândit că poate să ne fure toată munca de o viață” VIDEO
Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare despre scandalul cu Reghecampf. "Niciodată nu m-am gândit că poate să ne fure toată munca de o viață"

Anamaria Prodan, mărturisiri cutremurătoare despre scandalul cu Reghecampf. Impresara a fost invitată la podcast-ul „În oglindă”, de pe canalul de YouTube „theXclusive” unde a dezvăluit mai multe amănunte dureroase din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf.

„Era multă minciună. Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani conturile, plățile, nimic!”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, urmărită de vorbele Marianei Pfeiffer: „Toate pornesc din Univers. Karma funcționează”

Impresara a precizat că atunci când a verificat conturile bancare, aceastea „erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare”. „L-am învățat pe soțul meu, încă soțul meu, tot ce era frumos să știe un bărbat adevărat. Sunt femei care te ridică și femei care te coboară. Soțul meu, la un moment dat, a spus că i-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine, că eu hotăram, eu făceam… e adevărat!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: S-a dat sentința în procesul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Decizie drastică a instanţei

„Abia acum, la aproape 50 de ani, mi-am promis mie că am să trăiesc pentru mine. Astăzi, bărbații, mă uit la ei și îmi pare rău că s-au născut bărbați, ei se uită după femei ușoare, femei cu care pot face nenorociri, ăsta nu e un drum care poate duce spre ceva bun. N-ai cum să stai o viață în discotecă, n-ai cum să cheltui banii pe care îi ai sau pe care îi faci, o viață, la cazinou”, a încheiat Anamaria Prodan.