Anamaria Prodan, urmărită de vorbele Marianei Pfeiffer: „Toate pornesc din Univers. Karma funcționează”

Anamaria Prodan este urmărită de vorbele Marianei Pfeiffer. Prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf spunea în trecut că cele două situații, în care Reghe a ales să se despartă de cele două soții, seamănă foarte mult.

17 oct. 2022, 20:27
Anamaria Prodan, urmărită de vorbele Marianei Pfeiffer: „Toate pornesc din Univers. Karma funcționează”
Anamaria Prodan, urmărită de vorbele Marianei Pfeiffer

Anamaria Prodan, urmărită de vorbele Marianei Pfeiffer. Ceea ce i s-a întâmplat impresarei, şi anume că Reghe a părăsit-o pentru altă femeie, care i-a dăruit şi un băieţel, este fix ceea ce ar fi făcut fiica Ionelei Prodan în trecut. Laurenţiu Reghecampf are trei băieţi, cu trei femei.

Citeşte şi: Anamaria Prodan intră în politică. „Este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor”. În ce partid va intra

Anamaria Prodan, urmărită de vorbele Marianei Pfeiffer

Mariana Pfeiffer susține că Reghecampf a făcut același lucru când s-a despărțit de ea. El a încercat să plătească o pensie alimentară cât mai mică, la fel cum face și în cazul divorțului e Anamaria Prodan.

Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani, nu 15, așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo.

Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede, întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart.

De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, spunea Mariana Pfeiffer, pe 16 octombrie 2021.