Anamaria Prodan, mesaj dur către LPF: „Alo, incompetenţa! Vă dă Gigi Becali cu şuruburile în cap! El vă învaţă, dar voi nu înţelegeţi!”

Anamaria Prodan a publicat vineri pe pagina sa de Instagram un mesaj tranşant adresat conducerii LPF, dar şi patronilor de club, care, în opinia sa, ar trebui să nu mai accepte o conducere a Ligii 1 pe care ea o consideră incompetentă.

RomaniaTV.net
24 apr. 2020, 15:09
Anamaria Prodan, mesaj dur către LPF: „Alo, incompetenţa! Vă dă Gigi Becali cu şuruburile în cap! El vă învaţă, dar voi nu înţelegeţi!”

LPF, forul care guvernează Liga 1 de fotbal din România, a anunţat vineri că pregăteşte o propunere de protocol pe care o va trimite săptămâna viitoare guvernului şi prin care s-ar reglementa un mod de reluare a antrenamentelor şi meciurilor de fotbal.

Impresara Anamaria Prodan a criticat într-un mesaj conducerea forului.

„Rușine! Atenție mare! LPF vorbește de discriminare… Doamne, Dumnezeule mare! Spune că ar fi greșit ca doar o parte dintre jucătorii aflați sub contract cu clubul să între în șomaj tehnic și o altă parte nu. Credeți că cei care au renunțat pentru 6 luni la jumătate din salariul lunar au pierdut mai puțin? Dacă erau interesați să facă lumină în fotbal, cei de la LPF puteau sa socotească cât au pierdut cei ce și-au înjumătățit salariile și cât au pierdut cei ce au fost băgați în șomaj tehnic.

Dacă e să calculam vedem că două luni de șomaj generează pierderi mai mici decât reducerea de salariilor o perioada de 6 luni! Cei de la LPF vorbesc numai prostii! Ce să facă un club cu un jucător ca Harlem Gnohre (dau exemplu FCSB că este la îndemână) dacă el nu a vrut să negocieze cu clubul? În condițiile în care toți ceilalți au negociat și au acceptat reducerea salariilor. Gnohere nu a vrut să primească doar jumătate din salariu, iar atunci clubul a activat ce avea la îndemână, șomajul tehnic.

Cei de la LPF au văzut o circulară FIFA, dar cine o înțelege? Normal era să o înțeleagă și să o explice cluburilor. O bazaconie au înțeles! Dar unde nu este, nici Dumnezeu nu cere. Zic cei de la LPF că e o problemă dacă se suspendă contractele anumitor jucători, dar tot ei singurei spun așa: «Cluburile pot reduce salariile unilateral, fără acordul jucătorilor dacă prevede legislația națională». Adică exact ce prevede Ordonanța în legătură cu șomajul tehnic. Poți băga în șomaj tehnic câți angajați vrei, ba chiar se recomandă să nu iei această măsură cu toți angajații.

Bă, alo incompetența, vă dă Gigi Becali cu șuruburile în cap! El vă învață, dar voi nu înțelegeți! Nu s-a săturat nimeni de atâta incompetență? Nu vrea nimeni să schimbe din haosul ăsta? Cine ne conduce? Cine-i recomandă pe ăștia? Nu v-ați săturat, domnilor patroni din fotbalul românesc? Orbecăiți într-un sistem plin de hibe, dominat de parveniți fără școală și educație! Puneți mâna pe carte că nu vă curentează”, a scris impresara pe Instagram.

Citeşte şi: LPF pregăteşte o propunere de protocol pentru reluarea activităţii fotbalistice pe care o va înainta guvernului săptămâna viitoare