Anamaria Prodan, mesaj dur Laurențiu Reghecampf după ce şi-a oficializat noua relaţie: „Am trăit un coşmar”

Anamaria Prodan a vorbit fără rețineri despre Laurențiu Reghecampf și a dezvăluit că îi dorește tot ceea ce este mai bun, însă în același timp acuză că acesta și-ar fi uitat copilul.

27 apr. 2023, 15:03
Anamaria Prodan, mesaj dur Laurențiu Reghecampf după ce şi-a oficializat noua relaţie: „Am trăit un coşmar”
Anamaria Prodan, primul mesaj pentru Reghecampf după ce s-a afişat cu noul iubit. "Cum îţi merge?"

Anamaria Prodan spune că este mai fericită ca niciodată, asta pentru că în final este cu adevărat o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are un succes colosal pe plan profesional, o familie frumoasă, și în sfârșit și-a găsit bărbatul la care a visat mult timp după divorțul scandalos de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan spune că nu vrea să mai aibă vreo legătură cu Laurențiu Reghecampf, însă cu toate astea, recent i-a transmis un nou mesaj. Impresara nu s-a putut abține și a dezvăluit că, în prezent, singura ei durere și apăsare este faptul că fostul ei soț ar fi uitat de copilul pe care-l au împreună, și anume de Bebe.

Anamaria Prodan a vorbit fără rețineri despre Laurențiu Reghecampf și a dezvăluit că îi dorește tot ceea ce este mai bun, însă în același timp acuză că acesta și-ar fi uitat copilul. Mai mult decât atât, a declarat că în sfârșit se simte liberă și fericită pentru că a scăpat de tot scandalul.

„Pot să spun că sunt un om împlinit, fericit. Poate, singurele dureri pe care le mai am astăzi sunt doar pentru faptul că fostul meu soț și-a uitat copilul. Atât! În rest, nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic, mă rog la Dumnezeu să îi fie bine și pe plan profesional și personal. Am scăpat de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul cu amante, cu mesaje, cu amenințări, cu bărbați care povestesc și arată poze despre amantă.’, a spus Anamaria Prodan pentru Wowbiz.ro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat cu mare scandal. Au ținut primele pagini ale ziarelor zile bune la rând și și-au aruncat numeroase cuvinte grele și jignitoare. Ba mai mult decât atât, au fost incusiv protagoniștii unui scandal ce a implicat și violență fizică, nu doar verbală. Deși părea că nu se mai termină, acum impresara și-a refăcut viața amoroasă cu Flavius Nedelea.

‘Am trăit un vis cumplit de urât, un coșmar care părea că nu se mai termină, dar am avut credința asta din familia mea, că după cea mai rea furtună, vine cel mai frumos soare și a venit pe strada mea așa orbitor de frumos și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă.”, a mai mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a fost destul de discretă cu viața ei intimă și personală încă de când s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf. A dezvăluit de mai multe ori că este foarte fericită și că există un bărbat în viața ei, care-i aduce zâmbetul pe buze, însă nu a vrut să-i spună și numele. Ei bine, nu a mai durat mult și au ieșit zvonuri cum că ar avea o relație cu Flavius Nedelea, astfel, fiindcă totul este adevărat, impresara a ieșit în fața și a confirmat povestea de iubire cu milionarul. Mai mult, are numai cuvinte de laudă la adresa lui!

Anamaria Prodan se mărită cu Flavius Nedelea? Impresara a făcut dezvăluiri: „Am o credință habotnică în Dumnezeu!”
„Este un om minunat, un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri, care nu face parte din anturajul monden al Capitalei, un romantic desăvârșit. Un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face, cumva, icoana vieții lui. Este altceva, ceea ce trebuie în viața unei femei care și-a dorit, cum mi-am dorit eu, o familie minunată. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat vreodată. Într-adevăr, nu mi-este frică niciodată, când stăm într-un loc, că aș putea primi un telefon și ar putea femei de la masă să se uite către mine și să-mi spună: ‘Îl știu pe bărbată-tu’. Jur, de multe ori stau, închid ochii și spun: ‘Nu vreau să mă trezesc din visul asta niciodată’. Despre asta e vorba în viață. Suntem fericiți și eu și copiii. Sper, la rândul meu, să-i ofer acestui om exact ceea ce-mi oferă el mie și trăim așa fericiți toată viața’, a declarat Anamaria Prodan, în urmă cu câteva zile.

Cât de bogat este iubitul impresarei Anamaria Prodan. Cu ce vedetă din showbiz s-a iubit Flavius Nedelea
Regehcampf s-a salvat în prelungiri de la demitere

Laurențiu Reghecampf a trecut prin momente de cumpănă în Azerbaidjan. Aflat pe locul 3 în campionat cu Neftchi Baku, la 17 puncte de liderul Qarabag și la zece în spatele rivalei Sabah Baku, antrenorul român avea un ultimatum din partea clubului.

Laurențiu Reghecampf (47 de ani), antrenorul lui Neftchi Baku, a scăpat de pericolul demiterii, reușind să elimine în semifinalele Cupei pe Turan (2-0 pe teren propriu, după 0-1 în tur), ambele goluri fiind marcate în prelungiri, 90+2 și 90+8!