Cât de bogat este iubitul impresarei Anamaria Prodan. Cu ce vedetă din showbiz s-a iubit Flavius Nedelea

Cât de bogat este iubitul impresarei Anamaria Prodan. Vedeta a încercat să își țină relația departe de ochii curioșilor, dar nu a reușit prea mult timp. Cei doi porumbei au apărut în public, iar toată lumea l-a cunoscut pe cel care i-a furat inima agentului sportiv.

21 apr. 2023, 18:22
Cât de bogat este iubitul impresarei Anamaria Prodan. Cu ce vedetă din showbiz s-a iubit Flavius Nedelea
Cât de bogat este iubitul impresarei Anamaria Prodan

Cât de bogat este iubitul impresarei Anamaria Prodan. Vedeta nu a suferit prea mult după divorțul de Laurențiu Reghecampf și și-a refăcut viața rapid. Blondina poate spune acum că este împlinită pe toate planurile.

Citește și: Anamaria Prodan a dat lovitura! Prețuri de Dubai la restaurantul de lux din Capitală deținut de noul iubit al impresarei

Cât de bogat este iubitul impresarei Anamaria Prodan

Partenerul de viață al Anamariei Prodan are mai multe afaceri, printre care și două hoteluri în București. De asemenea, el ar construi un complex de cinci stele în Delta Dunării. Milionarul din Tulcea ar fi investit și în imobiliare în Constanța.

Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. În sfârșit, după o perioadă grea pentru mine, am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr, și, așa cum mi-a spus iubitul meu, omul care m-a susținut în tot acest timp și mi-a fost aproape, adevărul meu de acum este acela că după o furtună puternică iese cel mai frumos soare. Așa simt!

Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele, așa cum s-a întâmplat și de Paște, pe Coasta de Azur. Avem familia aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru fiecare moment!”, a declarat impresara.

Flavius Nedelea s-a iubit și cu Laurette. Cei doi s-au afişat de mai multe ori împreună şi chiar au postat imagini tandre dintr-o vacanţă de lux pe Coasta de Azur. Mulatra a şi confirmat idila cu Nedelea, la momentul respectiv.

Da, este adevărat, dar nu doresc să discut despre viața mea personală. Doamne, ajută! Aștept să văd ce va fi, sper ca totul să fie bine”, spunea Laurette, în urmă cu un an.