Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru toate mamele singure. Ce sfat le-a dat: „Nu alege omul care întreabă”

Anamaria Prodan, mesaj emoționant toate mamele singure. Impresara este singură de ceva vreme, după ce s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, cu care are un băiat, vedeta a încercat să-ș refacă viața alături de Flavius Nedelea, însă relația nu a durat foarte mult.

17 aug. 2023, 09:16
Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru toate mamele singure. Ce sfat le-a dat: „Nu alege omul care întreabă”
Anamaria Prodan, mesaj emoționant toate mamele singure

Anamaria Prodan, mesaj emoționant toate mamele singure. Vedeta se bucură de o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește multe lucruri și trăiri din viața sa. Recent, a făcut o postare pentru femeile care sunt mame singure, din diferite motive.

Anamaria Prodan, mesaj emoționant toate mamele singure

Impresara le-a sfătuit pe acestea să-și aleagă bărbații  țînând cont de un anumit aspect pe care îl consideră extrem de important. Așadar, consideră că mamele singure ar trebui să îi prețuiască pe cei care le întreabă dacă au mâncat copiii, nu dacă dorm deja, când ajung acasă. Multe femei sunt de acord cu ea și i-au mulțumit pentru cuvintele frumoase pe care le-a transmis.

Pentru toate manele singure…nu alege omul care întreabă dacă copiii tăi dorm deja, ci omul care întreabă dacă au mâncat astăzi…”, a transmis Anamaria Prodan, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Anamaria Prodan recunoaşte: Reghecampf, marea iubire! Îl vrea din nou alături de ea: „O să facem cumva!”

Anamaria Prodan exclude o împăcare cu Reghe

Impresara este foc și pară pe fostul soț, deoarece nu reușește să își respecte promisiunile făcute în urma proceselor. Anamaria Prodan spune că nu o să existe „pe pământul ăsta o împăcare” între ei, poate doar o bună comunicare de dragul copilului.

Aceasta a mai dezvăluit că așteaptă ca antrenorul să-și viziteze copilul mai des, după ce a preluat-o pe Universitatea Craiova, în Liga 1 și că Bebeto are nevoie de un tată permanent alături de el.

Nu există pe pământul ăsta o împăcare, decât de dragul copilului nostru și decât ca doi oameni maturi, cu capul pe umeri, care înțeleg ce înseamnă noțiunea de părinte și și-o exercită până închid ochii. Ce îmi doresc eu de la Reghecampf este să își vadă copilul, să vorbească cu el, să petreacă timp cu copilul lui, să îl ajute.

Nu îl sună deocamdată pe Bebe, probabil își pune la punct toate chestiile cu echipa nouă. Noi încă așteptăm! A făcut atâtea procese, ca să i se stabilească pensie alimentară, ore de vizită, dar dacă tot a primit de la judecător ore de vizită, noi ne dorim să vină mii de ore.

Nu am visat în viața asta că tatăl copilului meu o să deschidă proces, ca să stabilească judecătorul când poate veni să își vadă copilul. Consider că, din cauza presiunii, problemelor pe care le are, din cauza situației în care se află, încerc să îi găsesc scuză.

De copil trebuie să ai grijă toată viața, trebuie să fii un model pentru ei. Noi ne rugăm de el, îi trimitem mesaje ca să vină să își vadă copilul. Nu l-a mai văzut pe Bebe de multă vreme și nici nu avem nevoie de un tată de serviciu, ci de un tată permanent. Copiii se cresc permanent!”, a declarat Anamaria Prodan.