Anamaria Prodan, mesaj impresionant înainte de Anul Nou: „Te iubesc! Primul in toate !”

Nicolae Stanciu (29 de ani) a devenit campion în China alături de clubul Wuhan Three Towns. Fotbalistul impresariat de Anamaria Prodan s-a fotografiat cu trofeul la petrecerea de titlu a chinezilor, organizată pe teren. După acest titlu, Prodan a ţinut să-i transmită felicitări.

31 dec. 2022, 17:23
Anamaria Prodan, mesaj impresionant înainte de Anul Nou: „Te iubesc! Primul in toate !”

Nicolae Stanciu a devenit primul fotbalist român care cucerește titlul de campion în patru țări diferite. Impresara sa, Anamaria Prodan, a postat pe Instagram un mesaj prin care îl felicită pe Stanciu.

„Te iubesc !!! Felicitari !!! Primul in toate !!! Primul roman care a câștigat campionatul in 4 tari diferite !!! Ai dat o lecție fabuloasa tuturor celor care au vorbit numai prostii la adresa ta ! Bravo ❤️❤️❤️🙏🙏🙏.”, a scris Anamaria Prodan.

„Când am aflat ca sunt primul român din istorie care câștigă titlul de campion in 4 țări diferite și că mai sunt în jur de 40 de jucători în lume care au reușit asta, am realizat că toată munca și sacrificiile pe care le-am făcut de-a lungul carierei nu au fost în zadar.

Faptul că am ajuns la aceasta performanță mă face să uit de toată suferința, de efortul depus, de timpul petrecut departe de cei dragi. Mă motivează să muncesc și mai mult, să progresez și să devin cea mai buna versiune a mea, atât pe terenul de fotbal cât și în viața de zi cu zi.

Îmi doresc ca în continuare să-mi pot face țara, părinții, frații, soția și fetițele noastre mândri de mine!”, a scris Nicolae Stanciu pe contul său oficial de Instagram.

Nicolae Stanciu a cucerit titlul în patru țări diferite. Are două câștigate în Liga 1, la FCSB (2014, 2015), în Belgia, cu Anderlecht (2017), în Cehia, cu Slavia Praga (2020, 2021), și acum, în China, cu Wuhan Three Towns.