Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, după ce acesta a lipsit de la petrecerea de ziua lui Bebeto: „Uşa noastră este mereu deschisă”

Proaspăt întoarsă din SUA, Anamaria Prodan a vorbit despre petrecerea de ziua fiului său cu Laurenţiu Reghecampf, cunoscut ca Bebeto, care va împlini în curând 15 ani.

30 aug. 2023, 09:26
Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, după ce acesta a lipsit de la petrecerea de ziua lui Bebeto: „Uşa noastră este mereu deschisă”

Anamaria Prodan a explicat de ce ziua lui Bebeto a fost serbată cu câteva zile în avans, motivul fiind că pe 31 august, când este aniversarea sa, de fapt, acesta are meci în deplasare cu echipa de fotbal în care activează şi se va afla în cantonament.

De asemenea, una dintre cele mai mari realizări pe acest an pentru micul Reghe a fost participarea în filmul „Complotul Bonelor”, un film în care joacă și Anamaria Prodan.

La momentul respectiv, Anamaria Prodan a făcut și o declarația pe internet pentru fiul său, odată cu celebrarea în avans a vârstei de 15 ani:

„Fiul meu,

Mi-am închis ochii pentru o clipă și dintr-o dată în locul băiatului meu a apărut un bărbat. Poate că nu mai pot să te port acum în brațe, dar te voi purta mereu în inima mea. Mi-ai oferit atât de multe motive să fiu mândru de omul în care te-ai transformat, dar cel mai mândru moment pentru mine este să le spun altora că tu ești FIUL MEU. Te iubesc acum și pentru totdeauna.”,a  spus Anamaria Prodan, pe platformele de socializare.

„L-am sărbătorit pe Bebe în avans cu băieții din echipă, pentru că pe 31 august, când e ziua lui de fapt, are meci în deplasare și va fi în cantonament . Așa că am făcut un party mare la noi acasă. Băieții s-au distrat de minune, au făcut și baie! A fost frumos!

Citeşte şi: Dan Negru a descoperit secretul longevității. Japonezii l-au ajutat: „Când ajungi la doctor e târziu”

Laur junior a primit tot ce și-a dorit: ghete de fotbal, echipament și un tort cu „Complotul bonelor”. Sunt cele mai mari realizări ale lui anul acesta: filmul și fotbalul!”, a declarat impresara pentru Click.

Cu toate acestea, petrecerea a avut loc la Snagov, iar din câte s-a putut observa, tatăl lui Reghe Jr. nu a fost prezent pentru a îl sărbători pe fiul său. De aceea, întrebată de jurnaliști despre acest aspect, Anamaria Prodan a fost foarte clară:

„Sunt convinsă că Laurențiu va trece cu siguranță pe 31 august să-l vadă pe Bebe de ziua lui. Ușa casei noastre este deschisă mereu pentru el când vine vorba de copii”, a mai declarat impresara, pentru sursa menționată.

Astfel, impresara lasă de înțeles că antrenorul de fotbal își va vizita fiul în timp ce este în cantonament.

Citeşte şi: Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Cristea. Vedeta nu s-a abținut de la deliciile culinare: „O să le dau jos, că deja intrăm la dietă”