Dan Negru a descoperit secretul longevității. Japonezii l-au ajutat: „Când ajungi la doctor e târziu”

Dan Negru a descoperit secretul longevității. Jurnalistul este pasionat de călătorii și încearcă să-și facă cât mai vacanțe, alături de familie. Alege adeseori destinații exotice și experiențe fascinante, pe care le împărtășește urmăritorilor săi, în rețelele sociale.

30 aug. 2023, 09:14
Dan Negru a descoperit secretul longevității. Japonezii l-au ajutat: „Când ajungi la doctor e târziu”
Dan Negru a descoperit secretul longevității

Dan Negru a descoperit secretul longevității și a menționat câteva detalii despre excursia în Japonia, că nativii au o speranță foarte mare de viață.

Prin urmare, japonezii trăiesc până la vârste de 85-90 de ani, în medie. Pentru a afla secretul, prezentatorul a precizat că alimentația este cheia, dar și prevenția medicală. Prin urmare, oamenii ar trebui să adopte o gândire de prevenție în ceea ce înseamnă sănătatea.

Citește și: Dan Negru, dezvăluiri de Festivalul de la Mamaia: „Doamna Stela mi-a dat o pastilă de gât, dar după câteva minute și-a dat seama că era un somnifer”

Dan Negru a descoperit secretul longevității

Alimentația cred că face ca speranța de viață să fie mai mare. Sunt consumatori de pește, fiind între ape, în loc de pâine au orez. Shakespere avea dreptate: omul își sapă groapa cu dinții. Dar mai ales au prevenții bune. La noi prevenția medicală nu există.

Când te doare ceva, te doftoricesti singur. Și, cum televiziunile de știri trăiesc exclusiv din reclama la medicamente, rata mortalității e mare pentru că omul e învățat să-și cumpere medicamentele care apar în reclame la tv. Când ajungi la doctor e târziu.”, a spus Dan Negru, pentru Viva.ro.

Dan Negru face praf turismul din România

Mă uit cu „ciudă” la Muntele Fuji. Singurul lor munte e un brand mondial doar pentru că japonezii au înțeles că publicitatea e abțibild pentru creiere. Noi nu avem abțibildul ăsta. Ca să-l facă cunoscut, japonezii au cumpărat ani de zile publicitate de țară.

Noi ne-am chinuit cu frunza logo de țară, apoi i-am bagat in pușcărie pe ăia care au făcut-o și ne-am lăsat păgubași. Îl promovăm pe Dracula, care e invenția unui scriitor irlandez, Bram Stocker. La noi, turismul e paradisul hoților, de la miniștri la hotelierii lacomi.

Din singurul lor munte, Fuji, japonezii au făcut o legendă mondială. Copiii lor învață la școală că țara lor e un arhipelag sărac, fără resurse și că doar oamenii pot face din Japonia o țară mare. Noi învățăm că avem o țară bogată, cu de toate, mare, munte, deltă. Nu ne învață nimeni cum să le merităm”, a scris Dan Negru pe Facebook.