Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pe Instagram după ce Corina Caciuc i-a dăruit încă un copil lui Reghecampf. „Ca o regină!”

Anamaria Prodan a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, la scurt timp după ce Corina Caciuc, partenera lui Laurențiu Reghecampf, a adus pe lume un băiețel. Impresara își exprimă fericirea și dragostea pentru iubitul ei, pugilistul Ronald Gavril.

01 apr. 2024, 14:02
Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pe Instagram după ce Corina Caciuc i-a dăruit încă un copil lui Reghecampf. „Ca o regină!”
Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pe Instagram după ce Corina Caciuc i-a dăruit încă un copil al lui Reghecampf. "Ca o regină!"

Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pe Instagram după ce Corina Caciuc i-a dăruit încă un copil al lui Reghecampf. Impresara a transmis că se simte foarte fericită și că își dorește să împărtășească această bucurie cu fanii săi. Mesajul a fost perceput de unii ca fiind controversat, dat fiind contextul în care a fost postat, imediat după nașterea copilului lui Reghecampf cu o altă femeie.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, prima reacţie după ce Corina Caciuc i-a mai făcut un băiat lui Reghecampf. „Să nu îi părăsească şi pe aceştia”

În cadrul postării, Anamaria Prodan își exprimă dragostea și recunoștința față de Ronald Gavril, menționând că acesta o face fericită și că o face să se simtă ca o regină. Însoțind mesajul, au fost publicate și câteva fotografii în care apare alături de iubitul ei, iar într-una dintre imagini este prezent și un buchet de trandafiri, semn al atenției și grijii pe care pugilistul o manifestă față de ea.

„Te iubesc, Ronald Gavril. Tu mă faci fericită! Tu mă faci să mă simt ca o regină”, a transmis Anamaria Prodan pe Instagram.

Citeşte şi: Corina Caciuc a născut, Laurenţiu Reghecampf este din nou tată. Prima fotografie

Chiar dacă postarea a stârnit controverse și a fost interpretată de unii ca o reacție la nașterea copilului lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc, unii fani au felicitat-o pe Anamaria Prodan și i-au transmis că se bucură pentru faptul că a găsit fericirea alături de Ronald Gavril.