Anamaria Prodan, mesajul care anunţă despărţirea? „Să-ți dea Dumnezeu toată fericirea”

Anamaria Prodan, mesajul care anunţă despărţirea? Impresara şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, trec printr-o perioadă dificilă în căsnicie, şi nu se ştie dacă vor reuşi să treacă peste această cumpănă sau vor ajunge să se despartă.

01 sept. 2021, 10:59
Anamaria Prodan, mesajul care anunţă despărţirea? „Să-ți dea Dumnezeu toată fericirea”
Anamaria Prodan, mesajul care anunţă despărţirea

Anamaria Prodan, mesajul care anunţă despărţirea? Recent, vedeta a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care îi face o urare fiului său, Reghe Jr.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, reacţie dură despre „presupusul amant de azi”: „Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap, vă bat cu o singură mână”

Anamaria Prodan, mesajul care anunţă despărţirea?

Dacă până acum posta imagini cu întreaga familie, de această dată, a ţinut să îţi sărbătorească fiul, postând doar o fotografie cu ea şi băiatul. Nici la hastag-uri nu l-a menţionat pe Laurenţiu Reghecampf, semn că relaţia nu este tocmai ok, ba din contră.

La mulți ani îngerul meu 🙏❤️  Să-ți dea Dumnezeu toată fericirea, iubirea şi sănătatea din lume! Esti universul nostru, dragostea noastră, viaţa noastră”, a scris Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Anamaria Prodan încă nu vrea să creadă în amante

Anamaria Prodan

nu crede în amante şi în relaţia de durată cu acestea şi anunţă că este dispusă să facă totul pentru a-şi salva căsnicia. În ceea ce privește posibila amantă, Anamaria Prodan susține că până nu va vedea acest lucru cu ochii ei, nu va crede. „Dacă nu văd eu cu ochii mei, nu am cum să cred vreodată așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan.

Cu tot scepticsmul afişat, Anamaria Prodan este dispusă să îl ierte pe soțul ei dacă se confirmă povestea de alcov. Mai exact, în cazul în care se va adeveri informația potrivit căreia acesta ar fi achiziționat un imobil pentru amantă, impresara va lupta din răsputeri pentru a depăşi şi această cumpănă din viaţa ei.

Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii.

Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus. Închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi.

Numai un om pe care Dumnezeu îl iubește mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră.”, a adăugat aceasta.