Anamaria Prodan, momente de relaxare alături de Ronald Gavril. Cei doi și-au pus măști anti puncte negre. ”Frumoși, mai ales Ana”

Anamaria Prodan este în culmea fericirii și nu îi e teamă să arate nimănui asta! Chiar ieri, impresara a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Ronald Gavril, în timp ce amândoi poartă măști contra punctelor negre.

17 apr. 2024, 11:17
Anamaria Prodan, momente de relaxare alături de Ronald Gavril. Cei doi și-au pus măști anti puncte negre. ”Frumoși, mai ales Ana”

Anamaria Prodan este în culmea fericirii și nu îi e teamă să arate nimănui asta! Chiar ieri, impresara a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Ronald Gavril, în timp ce amândoi poartă măști anti puncte negre.

Citește și Cum se înțeleg fina Andreea Tonciu și nașa Anamaria Prodan. Cele două nu se mai văd atât de des

În ultima perioadă, Prodanca postează pe internet din ce în ce mai multe imagini sau videoclipuri cu activitățile sale zilnice.

Vedeta își ține la curent urmăritorii cu aproape toate noutățile din viața ei.

Ieri, impresara a postat o fotografie în care ea și iubitul său, Ronald Gavril, apar cu măști de înfrumusețare pe față.

„Viața nu se așteaptă, se trăiește! Cu timpul îți dai seama că nu este vorba de fluturii din stomac, ci din pacea din inimă. Cea mai înaltă formă de iubire este pacea, pe care poți să o trăiești lângă un om”, a scris Anamaria Prodan în descrierea imaginii de pe Instagram.

În comentarii, internauții s-au arătat curioși referitor la măștile purtate de cei doi, în timp ce alții au felicitat-o pe Anamaria Prodan pentru naturalețea și frumusețea sa.

„Ce fel de măști sunt?”, a întrebat cineva.

„Ce drăguț! Relationship goals”, a scris altcineva.

„Foarte frumoși sunteți! Mai ales tu, Ana!”, a scris o altă persoană.

 Ce spune vedeta despre mama iubitului ei

În ultimele luni, lumina reflectoarelor s-a concentrat asupra celei mai incendiare povesti de dragoste din showbiz-ul românesc: Anamaria Prodan și Ronald Gavril, două nume care au aprins flăcările pasiunii.

Într-un moment de sinceritate, vedeta a dezvăluit că mama lui Ronald, doamna Eugenia, are multe în comun cu mama sa, legendarul Ionela Prodan.

Citește și Acuzaţii penale pentru Anamaria Prodan. Ce ar fi făcut impresara pentru a-l ajuta pe Reghecampf: „Aşa-ţi trebuie!”

„Mama lui Ronald, doamna Eugenia, în tinerețe a făcut dansuri populare și a cântat muzică populară. Cred eu că nimic nu este întâmplător pe pământul ăsta pentru că și Ronald, și mama, și familia lui ascultă muzică populară, dansează pe muzică populară. Mie, acasă, Ronald când vine de la antrenament îmi pune muzică populară, noi asta ascultăm în casă”, a mărturisit Anamaria Prodan.