Cum se înțeleg fina Andreea Tonciu și nașa Anamaria Prodan. Cele două nu se mai văd atât de des

Fina Andreea Tonciu a vorbit despre nașa Anamaria Prodan, dezvăluind în ce relație se află acum, dat fiind faptul că au fost văzute împreună mult mai rar în ultima vreme.

17 apr. 2024, 09:20
Cum se înțeleg fina Andreea Tonciu și nașa Anamaria Prodan. Cele două nu se mai văd atât de des
Cum se înțeleg fina Andreea Tonciu și nașa Anamaria Prodan. Cele două nu se mai văd atât de des

Andreea Tonciu a dezvăluit în ce relație mai e cu nașa Anamaria Prodan, cea care a cununat-o și una din cele mai bune prietene ale sale. Fanii celor două au observat că apar mai rar împreună de ceva timp, însă nu se pune problema de vreo ruptură.

Citește și: Cum arată casa din Pipera a Andreei Tonciu! Vedeta vrea să vândă locuința proaspăt renovată. La ce preț să se aștepte doritorii

Cum se înțeleg fina Andreea Tonciu și nașa Anamaria Prodan

Andreea Tonciu a recunoscut că nu se mai întâlnește foarte des cu impresara și nașa ei de cununie, dar asta pentru că programul lor e destul de încărcat și nu mai găsesc timp de petrecut împreună.

Vedeta a mărturisit că ține la fel de mult la nașa ei, în ciuda faptului că apucă să se vadă rar. Cele două nu s-au certat și nici nu se vor certa vreodată, mai ales că bruneta o vede pe afaceristă drept o mamă.

„Suntem în relații foarte bune, doar că e mai mult plecată ea. Nu, nu ne-am certat! Cum să mă cert cu nașa mea? Pentru mine e ca a doua mamă, n-am niciodată cum să mă cert cu ea, o respect foarte mult. M-a ajutat foarte mult și nu am cum să nu mă înțeleg cu ea. Problema e că este mai mult plecată și ne vedem când este în România”, a declarat Andreea Tonciu pentru FANATIK.

Pe 12 mai va fi ziua fostei asistente de televiziune, zi în care Tonciu va împlini frumoasa vârstă de 38 de ani. Aniversarea și-o va petrece în Dubai, unde va sta o lună împreună cu familia ei. Andreea nu își mai dorește lucruri materiale de ziua ei, ci vrea să aibă parte doar de sănătate și liniște, trecând de etapa în care îi făceau cu ochiul cadourile scumpe.

„De ziua mea îmi doresc pace și liniște, sincer. Nu mai îmi doresc lucruri materiale, am trecut de stadiul acesta, știi? Îmi doresc ce îmi dă Dumnezeu. O să plec acum pe 29 aprilie în Dubai și stau până pe 27 mai. Am două campanii acolo și îmi sărbătoresc și ziua mea de naștere, și Paștele, și 1 mai. După aceea, plec la finala Survivor într-o minivacanță singură, iar pe 28 iunie plecăm în Turcia cu copilul”, a mai spus Andreea Tonciu.

Citește și: Fiica Andreei Tonciu îi calcă pe urme mamei sale! Adoră să meargă la salon, să se machieze și să poarte unghii false: „Mi-aș dori ca atunci când o să fie mare să fie ca mine”