Anamaria Prodan, motive de GELOZIE pentru Laurenţiu Reghecampf. Cine a sunat-o la ORA 3 DIMINEAŢA

Anamaria Prodan susţine că pandemia de coronavirus nu va schimba prețurile fotbaliștilor din Liga 1. Sexy-impresara a declarat că are grijă de jucătorii săi și păstrează suspansul asupra echipei pe care o va cumpăra.

03 iun. 2020, 09:29
Anamaria Prodan, motive de GELOZIE pentru Laurenţiu Reghecampf. Cine a sunat-o la ORA 3 DIMINEAŢA

Anamaria Prodan recunoaşte însă că afacerile din fotbal mergeau mai bine înainte de pandemie.

„Nu cred că a venit pandemia și nu se mai vinde Dennis Man. Viața merge înainte! Pe vremea când era laurenţiu Reghecampf la Steaua, am dat de trei ori în judecată clubul. Se puteau desface contractele jucătorilor și înainte, dar dura mult să te judeci”, a declarat Anamaria Prodan la Look Sport LIVE.

Reghecampf, apariţie senzaţională în Capitală. Anamaria Prodan a rămas mască! FOTO

Anamaria Prodan nu regretă nimic din comportamentul său de-a lungul timpului

„Nu regret nimic din ceea ce am făcut! Sunt momente de genul ăsta când explodez. Încă sunt copil, mai am de învîțat multe. Mă consum enorm pentru că muncesc mult și vreau să rezolv tu. Copiii mei mă întreabă de ce vorbesc la telefon atât de mult. Telefonul meu sună și la 3 dimineață, jucătorii mei se mai ceartă cu iubitele și trebuie să rezolv situația”, a precizat Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf, poză demenţială trimisă Anamariei Prodan în miez de noapte FOTO

Întrebată dacă va cumpăra o echipă de fotbal, Anamaria Prodan a răspuns: „Ce patron aş fi? Un patron care ştie fotbal, care vrea să facă lucrurile corect, care vrea să aducă în prim-plan jucători tineri, pe care să-i poată vinde ulterior. Poţi face bani la un club mic, dacă nu furi, dacă nu-ţi furi căciula. În România sunt angajaţi la cluburi oameni care se gândesc că nu ştiu cât stau acolo şi să-şi facă plinul cât pot… Oameni care au două milioane şi cheltuie opt, pentru că nu-s banii lor şi nu le pasă!”.