Anamaria Prodan anunţă plecarea lui Nicolae Stanciu de la Anderlecht

Nicolae Stanciu nu mai acceptă statutul de rezervă la Anderlecht. Românul putea să plece în vară,  dar a fost asigurat ca va fi om de baza în noul sezon, primind chiar şi numărul 10. Acum, Anamaria Prodan, agentul fotbalistului, anunţă ruptura.

24 oct. 2017, 07:34
Anamaria Prodan anunţă plecarea lui Nicolae Stanciu de la Anderlecht

Nicolae Stanciu mn-a prins primul 11 nici cu Rene Weiler, nici cu interimarul Nicolas Frutos si nici cu noul antrenor, Hein Vanhaezebrouck. Anamaria Prodan anunta in presa din Belgia ca ii va cauta un angajament jucatorului in pauza de iarna.

Anamaria Prodan, fără haine! Cum a apărut pe plaja din Abu Dhabi FOTO

„Cand Anderlecht a vrut sa-l transfere, Stanciu avea deja oferta de la Fenerbahce. Jucatorul castiga de doua ori mai multi bani, iar Steaua primea o suma mai mare de transfer. Dar Nicu mi-a zis: contul meu din banca nu e important, cariera da. Asa ca a mers la Anderlecht. Si priviti ce se intampla acum…

Vreau sa discut cu domnul  Herman Van Holsbeeck, directorul sportiv al clubului. Pentru mine e simplu. Daca Anderlecht nu se bazeaza pe Stanciu, atunci o sa ii gasesc o solutie in ianuarie, transfer sau imprumut.

Astept sinceritate din partea clubului. Vara trecuta a fost mult interes, dar managementul clubului a inteles de la antrenor ca Nicu va fi jucator de baza. Nicu e un jucator mare, nu spun asta doar pentru ca e din tara mea”, a declarat Anamaria Prodan.