Anamaria Prodan nu vrea să îşi scoată tatuajul cu Reghe: „Toată viaţa îl voi păstra”

Anamaria Prodan nu vrea să îşi scoată tatuajul cu Reghe. Se pare că într-un sfârşit impresara a acceptat divorţul de Laurenţiu Reghecampf şi spune că nu mai există cale împăcare între ei. Ceea ce se întâmplă acum, este o trădare la adresa ei şi a copiilor.

19 oct. 2021, 18:21
Anamaria Prodan nu vrea să îşi scoată tatuajul cu Reghe: „Toată viaţa îl voi păstra”
Anamaria Prodan nu vrea să îşi scoată tatuajul cu Reghe

Anamaria Prodan nu vrea să îşi scoată tatuajul cu Reghe. Vedeta a rupt tăcerea şi a vorbit deschis despre situaţia grea prin care trece în aceste momente. Mărturiseşte că deocamdată nu a primit actele de divorţ, cel mai probabil urmează să se întâmple asta, iar în câteva luni vor fi şi oficial despărţiţi.

Citeşte şi: Bebeto, umilit de colegi după despărțirea părinților. Anamaria Prodan, despre drama prin care trece Reghe Jr: „Se întoarce de la fotbal cu lacrimi în ochi pentru că un copil sau un părinte i-a strigat ceva”

Anamaria Prodan nu vrea să îşi scoată tatuajul cu Reghe

Impresara a fost întrebată despre tatuajul pe care îl are pe spate, cu chipul lui Reghe şi al copiilor, şi a dezvăluit că nu îl va scoate, ci din contră, îl va păstra toată viaţa acolo. Singurul care lipseşte din tabloul de familie este Luca, fiul lui Reghe din prima căsnicie.

Toată viața voi avea tatuajul pe spate cu Laur. Luca lipseşte, chiar urma să merg să îl fac, ca să fie tabloul complet„, a declarat Anamaria Prodan la Pro TV.

Legat despre averea fabuloasă pe care o deţin cei doi, Anamaria Prodan spune că nu are ce să împartă cu soţul ei, deoarece totul este moştenit de la mama ei, Ionela Prodan.

Nu avem mulți bani de împărțit. Se vorbește mult. Reghecampf nu are ce să împartă! Totul este moștenit de la mama. (…) Eu am zis. Mai devreme am vândut un teren. (…) Laurențiu Reghecampf, dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova și cu o casă în America. Să nu mai facem mituri. Copiii sunt milionari. El a muncit enorm, pentru altcineva, nu pentru noi. (…)

Laurențiu și așa trebuie să lase ceva copiilor lui. (…) Sună-l pe Reghe, întreabă cum a cunoscut-o pe iubită, să știm toți. Laur știe că a greșit, fiind un om atât de bun știe în ce s-a băgat. Dacă această fată e gravidă, nu te poți juca cu sufletul unui copil. (…)

Ce îi transmit lui Laur? Când faci mereu aceeași greșeală și lași copiii și tot, Dumnezeu nu te ajută. Și tot revii pe pământ ca suflet firav.  Unde era acum câțiva ani Laur? Sus de tot. Acum este în genunchi. Eu îmi doresc să se ridice. Dacă îl ajută Dumnezeu să facă familie cu această fată, să nu repete aceeași greșeală!„, a mai declarat impresara.