Anamaria Prodan o demolează pe amanta lui Reghecampf: „Ştii cum e? Câinii latră, ursul trece!”

Sexy impresara a întors toate privirile la Gala Excelenţei. Despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf, Anamaria spune că toate sunt invenţii care nici nu ar merita comentate

08 oct. 2021, 19:36
Anamaria Prodan o demolează pe amanta lui Reghecampf: „Ştii cum e? Câinii latră, ursul trece!”
Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe

Anamaria Prodan are 48 de ani, dar a întors toate privirile la Gala Excelenței, eveniment desfășurat la Snagov. Sexy impresara a primit premiul pentru „Cea mai puternică personalitate feminină din România”, după ce a avut rezultate excelente într-o lume a bărbaților cum este fotbalul. „Încă un premiu adăugat! Bebeto mi-a zis: ‘Mama, dar de ce mai vrei, că ai multe!’ Şi am zis că este binevenit fiecare premiu, e încununarea muncii mele” a reacţionat Anamaria în timpul Galei de la Snagov.

Anamaria Prodan revine în forță după scandal! Apariție de senzație pe covorul roșu la un eveniment de gală. Sexy-impresara cu o siluetă de invidiat
Inevitabil, vedeta a fost provocată să vorbească și despre relația cu Laurențiu Reghecampf, dorind să pună capăt zvonurilor care susțin că aceștia sunt în pragul divorțului:  „Nu e niciun divorț. Noi întotdeauna am fost aşa, noi trebuie să ne împărţim, pentru că avem patru copii. Sinceră să fiu, cred că ne-am plictisit să dăm întotdeauna socoteală. Fiecare în ţara asta îşi permite să vorbească orice. Nu mă mai afectează nimic. Ştii cum e? Câinii latră, ursul trece! Dar e vorba despre copiii mei, care nu merită. Şi atunci te gândeşti de ce toată lumea îşi ia copiii din România, cine îşi permite, şi pleacă în străinătate cu tot cu familia. Uite de asta!”

Anamaria Prodan şi Reghe s-au împăcat? Ce spune impresara: „E normal, noi suntem un cuplu unic”
Laurenţiu Reghecampf este cel care a făcut anunţul că va divorţa, în acest an, la scurt timp după ce şi-a reînnoit jurămintele la biserică. A evitat să ofere mai multe detalii, precizând că viaţa privată nu s eexpune în presă.

Anamaria Prodan spune că „succesul înseamnă în primul rând seriozitate, înseamnă muncă dusă la extrem, căci fără ea nu ajungi nicăieri. Părinții mei au pus presiune mare pe mine, spunându-mi că doar locul 1 contează, eu am luat din presiune pentru copiii mei, spunându-le că primele 3 sunt ok. Pentru a avea succes nu am avut vacanțe, nu am știut cum este să închizi telefonului, am muncit non stop”.

Întrebată dacă ar schimba ceva din viața ei de până acum, Anamaria Prodan a spus la Antena Stars: „Însă nu aș schimbă nimic, doar aș renunță la unele prietenii. Oamenii sunt răi, prietenie înseamnă să fii mereu acolo la orice ora din zi și din noapte. Mi-aș alege prietenii cu mare mare grijă”.

 

 


loading...