Anamaria Prodan şi Reghe s-au împăcat? Ce spune impresara: „E normal, noi suntem un cuplu unic”

Anamaria Prodan şi Reghe s-au împăcat? În ultima vreme, relaţia celor doi a fost în atenţia presei, după ce antrenorul a declarat că va divorţa de impresară. Ei bine, acesta a fost momentul în care scandalul s-a declanşat, deoarece vedeta nega cu vehemenţă despărţirea lor.

05 oct. 2021, 17:03
Anamaria Prodan şi Reghe s-au împăcat? Ce spune impresara: „E normal, noi suntem un cuplu unic”
Anamaria Prodan şi Reghe s-au împăcat?

Anamaria Prodan şi Reghe s-au împăcat? Până la acest moment, actele de divorţ nu au fost depuse, însă nici nu s-au mai afişat împreună cei doi soţi. Potrivit declaraţiilor Anamariei Prodan, este posibil ca Reghe şi soţia lui să mai fi dat o şansă căsniciei lor.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, amenințări cu moartea! „Finalul îl vom vedea împreună”

Anamaria Prodan şi Reghe s-au împăcat?

Noi suntem un cuplu unic în lume, manager și antrenor, top la nivel internațional, amândoi numărul 1, într-o țară în care familiile noastre sunt foarte puternice, copiii sunt incredibili, noi am creat un imperiu, fără să ne ajute nimeni.

E normal că zi și noapte i-am dernajat pe toți papagalii ăștia care vorbesc, toți sunt după bani…”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan are familia de partea ei

Sarah Dumitrescu, fiica impresarei din căsătoria cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, a reacționat dur după ce au apărut anumite informații că „Reghe” ar fi petrecut în Grecia cu o altă femeie.

Anamaria Prodan susține că soțul său s-a aflat în Grecia pentru a se ruga la mănăstire, alături de el fiind Luca, fiul tehnicianului din relația cu Mariana, prima soție a omului care acum antrenează Universitatea Craiova.

Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă, femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai!

Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor.

Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: Niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi”, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.


loading...