Anamaria Prodan pare că s-a îndrăgostit din nou! Impresara s-a distrat, alături de Adrian Iordache, la lăutari

Anamaria Prodan a fost surprinsă în prezența lui Adrian Iordache, iar cei doi par că se distrează de minune împreună. Cei doi au participat la o petrecere, unde impresara a radiat de fericire.

25 oct. 2022, 10:45
Anamaria Prodan pare că s-a îndrăgostit din nou! Impresara s-a distrat, alături de Adrian Iordache, la lăutari

Aflată în plin proces de divorț, Anamaria Prodan a avut parte de o seară de relaxare în compania unui nume important în industria sportului.  Ea a fost surprinsă la lăutari alături de Adrian iordache, antrenor secund la FC Voluntari.

Impresara a fost surprinsă alături de bărbat, la un chef, unde cei doi au consumat câteva băuturi și s-au simțit bine. Aceștia nu au fost singuri, ci alături de mai mulți prieteni, printre care și Lucuțar Gabriela, supranumită „Regina Întunericului”.

Anamaria Prodan și Adrian Iordache sunt prieteni de ani buni, chiar dinainte ca impresara să se căsătorească cu Laurențiu Reghecampf. Mulți au spus că cei doi ar fi avut și o idilă care s-a încheiat în momentul în care Anamaria a devenit soția lui Reghe. Aceștia nu au confirmat că ar fi avut vreodată o relație amoroasă, dar se știe cu siguranță că, Adrian Iordache a fost îndrăgostit de Anamaria în tinerețe.

Citește și: Anamaria Prodan este plină de surprize. Ce omagiu vrea să îi aducă vedeta mamei sale: ”Ionela Prodan, a fost și va rămâne un bun național!”

Destinul i-a readus împreună pe cei doi și se pare că se simt foarte bine. Acum că este o femeie liberă, pentru că este căsătorită doar în acte, Anamaria Prodan își poate reface viața, iar Adrian Iordache pare să fie partenerul perfect, mai ales pentru că a iubit-o, este singur și activează în același domeniu.

Prodanca intră în politică

Incidentul dintre ea și Laurențiu Reghecampf care a dus la o altercație fizică a făcut-o pe Anamaria Prodan să se lanseze în politică, devenind membru al partidului lui Codrin Ștefănescu, Alianța Pentru Patrie.

„Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu. Până acum!(…) Surorilor, toate suntem puternice! Toate merităm să fim respectate! Să beneficiem de șanse egale, de stimă, de libertate! Nu suntem bunul nimănui din lumea asta!

Numai că, nu toate avem încredere în noi! Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine!

Am fost alături de Codrin Ștefănescu încă de la formarea Alianței Pentru Patrie, din respect pentru el, dar și pentru că simt românește și rezonez cu principiile creștine, tradiționaliste și patriotice ale A.P.P.”, a scris impresara, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Anamaria Prodan intră în politică. „Este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor”. În ce partid va intra